25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Serviciile de pașapoarte și-au extins programul. Au apărut locuri pentru programări în iunie

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Blocajul aproape complet apărut în sistemul de eliberare a pașapoartelor românești, generat de numărul foarte mare de documente solicitate de românii care vor să plece în vacanță a fost pentru moment ridicat, prin extinderea programului de lucru. În Sibiu, unde se puteau face programări doar în luna septembrie, sunt locuri și pentru luna iunie, în acest moment.

Serviciul public de pașapoarte din județul Sibiu are de azi un program extins de lucru, care va fi valabil între 20 iunie și 19 august. În zilele de luni – vineri, angajații de la ghișeele de preluare documente vor lucra între 8.30 și 20.00, astfel încât să poată asigura locuri libere la programări pentru persoanele care au nevoie de pașaport pentru a pleca în concediu sau cu alte motive. Eliberările de pașapoarte se vor face între 8.30 și 16.30, cu excepția zilei de miercuri, când programul va fi 8.30 – 18.30.

Astfel de extinderi de program vor avea loc în toată țara, astfel încât să fie reduse cozile la programări. Unele județe au anunțat program de lucur inclusiv în zilele de sâmbăta, cum este cazul Bucureștiului, care are un număr extrem de mare de cereri de pașapoarte.

Pentru a depune actele în vederea eliberării unui pașaport, românii trebuie să se programeze pe site-ul epasapoarte.ro, aceasta fiind singura modaliate de programare. Nu există posibilitatea eliberării în regim de urgență, iar programarea trebuie făcută doar pe numele persoanei (persoanelor) care solicită un astfel de document, fie el electronic sau temporar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Încă trei cazuri de variola maimuței au fost descoperite în România

Trei cazuri noi cazuri de variola maimuţei au fost diagnosticate în România, informează joi Ministerul Sănătăţii.Este vorba despre trei...
spot_img

Știri pe același subiect