„Vineri, la 17.00″, la Biblioteca Județeană ASTRA

banner
banner
banner
banner

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” îi invită pe sibieni să își înceapă weekendul fiind părtași la un spectacol artistic și o expoziție de pictură.
Iubitorii de muzică și artă au ocazia vineri, 17 iunie, să se bucure de o expoziție de pictură și grafică ce conține lucrările elevilor coordonați de profesorii Lavinia Crețu și Cătălin Precup și de un spectacol oferit de elevi ai claselor de canto muzică ușoară-coordonator profesor Iulian Țicală și chitară-coordonator profesor Claudiu Conț.
„Ne bucurăm să vă invităm la expoziţia de pictură şi grafică a cursanţilor Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” Sibiu. Aproximativ 30 de lucrări vor fi expuse în foaierul Bibliotecii ASTRA, corp B, doar azi. Şi nu întâmplător am ales o dată de 17 iunie, vineri, la ora 17, întrucât şi expoziţia de pictură se numeşte „Vineri, la 17.00”. Cursanţi ai celor trei ani de studiu şi ulterior doi ani de specializare, coordonaţi de noi profesorii de pictură şi grafică, eu, Creţu Lavinia şi colegul meu, Cătălin Precup, vă vor încânta cu nişte reprezentări destul de simpatice şi inedite ale felului în care se proiectează în acest moment special, vineri, la 17. Cum anume se proiectează? Sperăm că vă va stârni curiozitatea şi cu siguranţă veţi dori să veniţi şi pentru spectacolul de muzică, al elevilor claselor de canto şi chitară, coordonaţi de profesorii Iulian Ţicală şi Claudiu Conţ. Sunt pregătiţi să vă încânte cu o selecţie frumoasă de piese muzicale şi nu rataţi o seară de arte vizuale şi muzică, la 17”, a declarat Lavinia Creţu, profesor coordonator al Cursului de pictură şi grafică.
Intrarea la evenimente este liberă.

banner

 

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Scumpirea alimentelor este tot mai resimțită de est-europeni

Criza rezultată în urma războiului din Ucraina duce la creșteri uriașe de prețuri în majoritatea magazinelor din Europa. Totuși,...
spot_img

Știri pe același subiect