14.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

O sibiancă cere referendum local pentru urbanism

Cele mai citite

O sibiancă a cerut conducerii Primăriei Sibiu, în ședința de astăzi a Consiliului Local Sibiu, să organizeze un referendum local în care proprietarii de case din zonele cartierelor de case ale Sibiului să se exprime în ceea ce privește construcția de blocuri în aceste zone, deoarece această situație trebuie reglementată în noul PUG al Sibiului ce urmează să fie definitivat.

Nemulțumirea sibienicei se referă la regimul de înălțime la care sunt construite blocurile de locuințe, care strică aspectul urbanism al zonelor. Sibianca a revenit cu cererea de organizare a referendumului local, după ce în urmă cu mai bine de un an de zile a ridicat aceeași problemă într-una dintre ședințele Consiliului Local Sibiu.

Totodată, aceasta spune că defrișarea copacilor în aceste zone este o altă mare problemă a locuitorilor. În replică, primarul Sibiului, Astrid Fodor, i-a cerut sibiencei să-și prezinte toate nemulțumirile în momentul în care se va afla în dezbatere noul PUG (Plan Urbanistic General) al Sibiului, în fața specialiștilor în domeniu. „Se va ține cont de fiecare propunere și observație. Mi-am notat sugestiile”, a spus Astrid Fodor, primarul Sibiului.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scăpăm de mersul la ghișeu? Platformă online pentru înmatricularea sau radierea mașinilor

Nu peste multă vreme am putea scăpa de deplasările la ghișee pentru înmatricularea sau radierea autoturismelor.Camera Deputaţilor a adoptat,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect