13.2 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Fost polițist și antrenor din Sibiu, condamnat pentru tentativă de viol și agresiune sexuală asupra a două minore

Cele mai citite

Un fost polițist și antrenor sibian a fost condamnat la 6 ani și 7 luni de închisoare pentru tentativă de viol și agresiune sexuală.

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, fostul polițist și antrenor a fost condamnat pentru două fapte comise în 2018 și 2019.

În calitate de antrenor, acesta a profitat de două deplasări la București și s-a cazat în aceeași cameră cu două minore.

Procurorii spun că bărbatul a încercat să violeze o minoră, iar pe o altă tânără a agresat-o sexual.

„În luna aprilie 2018, în calitate de antrenor al persoanei vătămate în vârstă de 12 ani, cu ocazia efectuării a unei deplasări la Bucureşti, s-a cazat în aceeaşi cameră cu aceasta şi, în timp ce minora se afla sub paza şi îngrijirea lui, a încercat, prin exercitarea unor acte de constrângere fizică şi prin punerea victimei în imposibilitate de a se apăra, să întreţină raporturi sexuale cu persoana vătămată minoră;

În cursul lunii februarie 2019, în calitate de antrenor, s-a deplasat împreună cu persoana vătămată în vârstă de 17 ani la Bucureşti, s-a cazat în aceeaşi cameră şi a exercitat prin constrângere fizică şi psihică acte de natură sexuală asupra acesteia, constând în atingeri şi mângâieri ale zonelor erogene.

Facem precizarea că mandatul de executare a pedepsei privative de libertate a fost pus în executare, condamnatul fiind încarcerat”, a precizat ăprim procuror adjunct Mihaela Ruginosu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Bogdan Armenciu, șahistul care antrenează mințile celor mici

Chiar și în era tehnologiei și a diverselor forme de divertisment, șahul rămâne unul dintre cele mai vechi și...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect