22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

Sibienii chemați la votul pentru numele parcului din Tilișca. Vezi care sunt variantele

Cele mai citite

Sibienii au dat dovadă de implicare și au transmis propunerile pentru numele parcului din Tilișca.

Astăzi, 6 februarie, începe ce-a de-a doua etapă a concursului organizat de Primăria Sibiu pentru denumirea parcului în amenajare în zona străzii Preot Bacca, suprafață de 6,2 hectare.

banner

“Aproape 750 de sibieni au transmis propuneri valabile cu un nume pentru al doilea cel mai mare parc al Sibiului – le mulțumesc pentru implicare! Din aceste propuneri, un juriu format din consilieri locali ai Sibiului și reprezentanți ai Primăriei Sibiu au selectat cinci, dintre cele propuse cel mai frecvent și care reprezintă cel mai bine acest parc nou al Sibiului. Continuăm să ne consultăm cu sibienii pentru a stabili denumirea cea mai potrivită și îi invit să își exprime votul. Apoi vom demara procedurile administrative pentru acordarea numelui”, declară Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Cum puteți participa?

· Accesați formularul Google AICI: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScBp1xfi4nBsuvCJcHW7VSzIJ5ah69WLANUO9UrtHMRDlLL5g/viewform

Completați datele și votați pentru una dintre următoarele 5 denumiri:

o Parcul Belvedere

o Parcul Cibinium

o Parcul Cindrel

o Parcul Colina

o Parcul Panoramic

De asemenea, cei interesați pot găsi la Centrul de Informații pentru Cetățeni din sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare formulare de vot tipărite, pe care le pot completa pe loc și preda.

Formularul va fi disponibil în perioada 6-12 februarie (inclusiv). Primăria Sibiu va anunța public numele noului parc, acesta fiind denumirea cu cele mai multe voturi exprimate de către cetățeni.

Primăria va organiza festivitatea de premiere pentru primele 3 cele mai votate denumiri.

Ulterior, se vor parcurge pașii administrativi pentru ca, prin hotărâre a Consiliului Local, parcul să primească oficial numele. Astfel, în primăvară, când vom putea deschide parcul publicului, noul obiectiv să aibă deja o identitate, precizează Primăria Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect