17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Acestea vor fi câteva dintre cele mai bune televizoare ale anului 2023

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

banner

Evident, este logic să faceți cercetări atunci când cumpărați un televizor nou, dar dacă ați deținut anterior un TV Smart Samsung și doriți să rămâneți cu ceea ce știți, suntem aici pentru a vă ajuta. De la seturi monstruoase la modele de dimensiuni moderate, de la accesibile la scumpe, Samsung are televizoare pentru toate gusturile, spațiile și bugetele.

Ne așteptăm ca Samsung să prezinte unul sau două televizoare noi la CES în ianuarie, dar dacă doriți să cumpărați acum, iată ce trebuie să căutați atunci când alegeți un TV Smart Samsung.

Înainte de a pune banii jos, există câteva lucruri de luat în considerare. 4K și HDR vor îmbunătăți drastic calitatea imaginii, dar numai atunci când sunt alimentate cu conținut compatibil, așa că verificați sursa. Și nu uitați că niciun set Samsung nu acceptă Dolby Vision – acestea optează pentru formatul propriu Samsung, HDR10+.

Samsung a fost primul care a vândut televizoare 8K și, deși încă nu există conținut 8K disponibil, merită să luați în considerare televizoarele 8K. Acest lucru se datorează faptului că acestea cresc conținutul 4K folosind tehnologia de procesare Samsung și, în general, o fac foarte bine. În ceea ce privește dimensiunea, măsurați locul în care veți amplasa televizorul și vedeți ce Smart TV de 80 cm sau mai mult se potrivește cel mai bine spațiului dvs. Mai mare nu este întotdeauna mai bine – dacă se înalță deasupra canapelei, ar trebui să vă mai gândiți.

Jucătorii pasionați de jocuri vor avea nevoie de un televizor cu HDMI 2.1. De asemenea, merită să știți: Primul televizor QD-OLED de la Samsung, cu un panou hibrid QLED-OLED, a fost lansat recent. S95B nu este ieftin, dar experții recenzenți s-au bucurat de imaginea sa „spectaculos de vibrantă”.

Primul televizor Quantum Dot OLED de la Samsung are un debut orbitor

Samsung S95B este unul dintre primele televizoare OLED Quantum Dot din lume (alături de excelentul Sony A95K). Așadar, dacă vă place ideea de a vă cufunda într-o tehnologie de televizor nou-nouță, Samsung QN65S95B merită luat în considerare.

Deși nu este întotdeauna cel mai subtil performer, S95B QD-OLED oferă emoții din belșug. Este incredibil de subțire pe cea mai mare parte a părții sale din spate – doar câțiva milimetri de adâncime. De asemenea, afișează pe ecran o selecție largă de lucrări de artă digitală atunci când nu se uită la televizor.

Dar, de ce nu v-ați uita la televizor când S95B oferă un contrast atât de fenomenal, furnizând un negru imaculat și ultraprofund, asociat de mult timp cu cele mai bune modele OLED. Mai mult decât atât, acest TV Smart Samsung oferă un nivel de luminozitate pe care nu l-am mai văzut până acum la niciun televizor OLED obișnuit.

Conectivitatea este superbă, calitatea audio este destul de plăcută, iar Samsung a inclus nu mai puțin de trei asistenți vocali integrați (Bixby, Google Assistant și Alexa). Noua interfață Tizen pare un pic cam greoaie în comparație cu versiunile anterioare, dar este totuși extrem de bună.

Per total, S95B este un argument strălucit pentru tehnologia QD-OLED TV. Dacă se încadrează în buget, sunt foarte puține lucruri care să dezamăgească early adopter-ul.

Cu culorile sale strălucitoare și luminozitatea orbitoare, modelul QN90B este un televizor excelent

Deși LCD nu mai este singura tehnologie de televizoare Samsung, este clar că brandul o plasează în continuare în centrul lumii televizoarelor sale. Atât de mult încât televizoarele LCD emblematice Samsung din 2022 sunt poziționate mai sus în gama mărcii decât noul său model QD-OLED.

De asemenea, și mai util pentru piața TV mainstream, concentrarea actuală a Samsung pe retroiluminarea cu LED-uri îl vede pe acesta pregătit să își extindă abordarea LCD fără compromisuri chiar și la dimensiuni relativ mici ale ecranului, cum ar fi modelul QE50QN90B de 127 cm.

În timp ce un anumit tip de fan AV va fi întotdeauna atras de stabilitatea mai mare a luminii și de controlul luminii la nivel de pixel pe care îl obțineți cu televizoarele OLED, combinația de luminozitate mai mare și compatibilă cu HDR, controlul fără egal (după standardele LCD) al luminii și flexibilitatea impresionantă a imaginii asigură faptul că acest TV Smart Samsung QE50QN90B are mai mult decât suficiente motive proprii pentru a face un caz convingător pentru el însuși.

Dacă nu doriți să vă risipiți pe S95B de mai sus, mai rezonabilul N90B este cel mai bun televizor Samsung pentru dumneavoastră.

Neo QLED de la Samsung dovedește că OLED nu este singura tehnologie TV din oraș

A doua generație de televizoare mini LED de la Samsung, reprezentată aici de QN95B, sosește cu greutatea unor așteptări serioase pe umeri. Poate să îmbunătățească standardele deja ridicate pe care le-am văzut în 2021? Și rezistă în fața opoziției premium bazate pe OLED? Este un da răsunător la ambele capitole.

QN95B produce una dintre cele mai bune calități ale imaginii pe care le-am văzut vreodată la un televizor LCD 4K. Culorile arată chiar mai explozive și mai bogate decât au arătat până acum pe orice televizor Samsung QLED, însumând un volum uriaș de culori care dezvăluie toată splendoarea conținutului HDR de astăzi.

Setul arată, de asemenea, foarte frumos, cu o cutie OneConnect autonomă pentru conexiuni, care poate fi atașată sau detașată de televizor, după cum se dorește. Funcțiile de jocuri sunt numeroase, sunetul este decent, iar sistemul de operare, deși mai puțin ușor de utilizat decât înainte, este de neegalat pentru aplicațiile de servicii de streaming.

Așadar, în timp ce impresionantul televizor Samsung S95B QD-OLED oferă o imagine mai bună, pe baza dovezilor oferite de QN95B, este ușor de văzut atractivitatea televizoarelor Mini LED ca acesta.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect