27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Strada Constituției din Sibiu intră în reparație, dar nu se închide

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Primăria Sibiu continuă lucrările de reparații la străzi. Săptămâna trecută s-au încheiat lucrările de reparații pe străzile Lyon, Barcelona, Europa Unită și tronsonul rămas de pe str. Turda, situate în zona industrială vest, urmând să se realizeze marcajele rutiere. Pe strada München se continuă lucrările.

banner

Str. Constituției (delimitată de străzile b-dul Coposu și str. N. Teclu) intră în reparație, ca urmare a lucrărilor de amenajare a canalizației subterane pentru coborârea cablurilor de telecomunicații de pe stâlpi și la rețeaua de gaz, ceea ce a dus la afectarea atât a trotuarele, cât și a carosabilul.

În prima etapă se lucrează la repararea trotuarelor, pe acestea urmând să fie înlocuit stratul asfaltic.

De săptămâna viitoare, până în 3 septembrie, se va interveni pe carosabil cu frezarea vechiul strat de asfalt și turnarea unuia nou. Pentru a afecta cât mai puțin traficul, lucrările se vor desfășura fără închiderea traficului, atât pe zi, cât și pe timpul nopții, cu devieri ale circulației pe o singură bandă, pe porțiuni scurte în care se lucrează. Cu toate acestea, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita supraaglomerarea acestei zone intens tranzitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect