27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Hosmanul își face festival de muzică în biserica fortificată

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Holzstock Festival este probabil unicul festival de muzică ce are loc în cadrul unei biserici fortificate din Transilvania! Anul acesta, evenimentul din Hosman ajunge la cea de-a opta ediție și va avea loc între 12 și 14 august 2022. Organizarea festivalului are și o motivație caritabilă, pentru că el reprezintă o importanta sursă de venit pentru administrarea și întreținerea ansamblului bisericii fortificate.

banner

În cele două zile de festival, participanții, fie ei localnici, sibieni sau veniti din orice parte a lumii, se bucură împreună de muzică, ateliere de lucru/creație, discuții și cântece la foc de tabără, dar și de posibilitatea de a face mici drumeții în zona satului Hosman. Potrivit organizatorilor, există și o zonă de Camping pentru corturi între zidurile Bisericii Fortificate și o zonă de campare pentru Van-uri.

Program:

Vineri, 12. August 2022

Argatu’ și Moș Martin Basska Wildchild Fittonia

Sambata, 13. August 2021

The Mono Jacks Orkid Gunshee Coven Clash

Totodată, vor avea loc și o serie de workshop-uri si ateliere de vizitat in timpul zilei.

Copiii cu vârsta până în 14 ani, dovedită de un act de identitate, beneficiază de intrare liberă în festival și camping, doar însoțiți de către un adult, în baza unei brățări speciale care se va elibera de către Organizator la punctul de check in.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect