22.4 C
Sibiu
duminică, mai 28, 2023

Campania Umanitară Alerg Pentru Oana

Cele mai citite

Oana este o tânără de 34 de ani din Zlatna. Viața ei este un lung șir de suferințe. Suferă de o boală genetică de piele, gravă, numită epidermaliză buloasă distrofică, care îi crează continuu răni pe întreaga suprafață a corpului.
Copilărie nu a avut. La doar 6 ani, medicii i-au pus acest diagnostic care a bântuit-o aproape 30 de ani. Din păcate boala nu este vindecabilă.
Practic a învățat să trăiască într-o suferință continuă. Uneori se roagă lui Dumnezeu să îi curme suferința și să o ia la El. 
Calmantele îi mai alină durerile dar e nevoită să le ia continuu și sunt scumpe. Mai mereu trebuie să fie bandajată ca să nu se infecteze pentru că are răni deschise. Boala a făcut-o să-și piardă degetele de la ambele mâini.
Oana poate fi ajutată!
Oameni cu suflet au inițiat o campanie umanitară prin care și-au propus să alerge și să… vândă KM. „Am format o echipă de alergători pe Facebook, căreia i te poți alătura și tu dacă vrei să alergi pentru Oana. Dacă nu vrei să fii alergător, poți cumpăra KM alergați de noi pentru doar €1 / KM. Ca s-o ajuți pe Oana cumpără cel puțin un KM. Cu cât mai mulți cu atât mai bine. Nu îți fie teamă să ne dai de alergat. Ne angajăm să alergăm fiecare KM plătit de toți cei care doresc să contribuie la Campania Oanei”, spun cei implicați!
Toate detaliile și cum o puteți ajta pe Oana sunt AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Continuă greva în învățământ. „Guvernul nu a rezolvat cerința esențială”

Greva generală din Educaţie continuă, pentru că, după trei zile de pauză în negocieri, executivul nu a venit cu...
spot_img

Știri pe același subiect