17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

DGASPC își face bazar de Crăciun

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

DGASPC Sibiu invită doritorii de fapte bune, în perioada 05-07 decembrie, între orele 10.00-19.00, la Biblioteca Județeană Astra Sibiu, corpul B la foaier, pentru a participa la BAZARUL DE CRĂCIUN. Sibienilor li se propune o atmosferă caldă, cu daruri alese și lucrate cu suflet, decorațiuni și ornamente pentru bradul de Crăciun, toate fiind realizate de către copiii și adulții din centrele rezidențiale aflate în structura DGASPC Sibiu.

banner

Fondurile adunate din vânzarea produselor vor fi utilizate pentru achiziționarea de materiale necesare în cadrul atelierelor/ședințelor de ergoterapie, dar cel mai important este faptul că adulții și copiii din centrele rezidențiale află că dizabilitatea nu este motiv de excluziune, iar comunitatea din care fac parte a arătat că îi pasă și este din ce în ce mai implicată atunci când vorbim de persoanele cu deficienţe şi barierele de atitudine şi de mediu care împiedică participarea lor deplină şi efectivă în societate, în condiţii de egalitate cu ceilalţi.

Deschiderea oficială este programată în data de 05.12.2022, ora 12.00.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect