0.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

PSD și PNL Sibiu se învrăjbesc pe Mica Unire

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Printr-un comunicat transmis de PSD Sibiu, organizația județeană se delimitează de evenimentul organizat în acest an de autoritățile sibiene, dedicat Unirii Principatelor Române.

”Sperăm ca Partidul Național Liberal Sibiu să înceapă să respecte istoria și eroii neamului românesc. Să sărbătorești anticipat Ziua Micii Uniri în 18 ianuarie, cu șase zile înainte de data la care s-a înfăptuit Unirea Principatelor, să dansezi Hora Unirii și să mergi la spectacole aniversare în altă zi pe motiv că mai-marii orașului sunt plecați în minivacanța este o rușine! Din acest motiv, PSD nu a răspuns la invitația prefectului și nu a participat, în 18 ianuarie, la acest simulacru de sărbătoare. Ne exprimăm speranța că domnul prefect n-o să mai facă astfel de gafe, care aduc atingere demnității românilor”, precizează PSD Sibiu.

banner

Amintim că Ziua Unirii Principatelor Române a fost sărbătorită în avans la Sibiu, în 18 ianuarie, în organizarea Prefecturii Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Sporuri dublate pentru primari din judeţ şi preşedinţii Consiliilor Judeţene

Primarii şi viceprimarii din judeţul Sibiu şi preşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Câmpean, dar şi vicepreşedinţii Cj, Vlad Vasiu...
spot_img

Știri pe același subiect