14.2 C
marți, februarie 27, 2024

Un nou contract finalizat la APĂ CANAL SIBIU

Cele mai citite

APĂ CANAL SIBIU SA încheie contractul de asistență tehnică pentru accesarea fondurilor europene și pregătirea documentațiilor pentru proiectul din perioada 2014-2020.

APA CANAL SIBIU a anunțat cu succes finalizarea contractului „Sprijin pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţele Sibiu – Braşov, în perioada 2014-2020”, cod SMIS 2014+ 106707. Acest contract, cofinanțat din Fondul de Coeziune prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM), a fost implementat în colaborare cu Romair Consulting S.R.L.

Contractul implementat de Apă Canal Sibiu S.A. a avut o valoare la data semnării de 8.398.943,00 lei fără TVA și o durată de 70 luni (14.04.2016-15.01.2022), prelungită prin Actul Adițional nr. 1 la 93 luni (14.04.2016-31.12.2023). Valoarea cheltuielilor efectuate la finalizarea perioadei de implementare a fost de 7.678.197,15 lei fără TVA, din care fonduri europene 6.526.467,59 lei, fonduri guvernamentale 1.074.947,61 lei și contribuţie autorități locale 76.781,95 lei, se arată în comunicatul de presă.

Principalul obiectiv al contractului a fost elaborarea documentaţiilor necesare pentru accesarea fondurilor europene în vederea finanţării Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județele Sibiu și Brașov, în perioada 2014-2020. În acest scop, Apă Canal Sibiu SA a încheiat cu Romair Consulting S.R.L Contractul de Servicii „Asistenţă tehnică pentru pregătirea aplicaţiei de finanţare şi a documentaţiilor de atribuire pentru Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţele Sibiu şi Braşov, în perioada 2014 – 2020”.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
Ultimele știri

Scăpăm de mersul la ghișeu? Platformă online pentru înmatricularea sau radierea mașinilor

Nu peste multă vreme am putea scăpa de deplasările la ghișee pentru înmatricularea sau radierea autoturismelor.Camera Deputaţilor a adoptat,...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect