Acum citesti:
Gală caritabilă organizată de Asociația „De Poveste”
Intreg articolul 2 minute de lectura

Gală caritabilă organizată de Asociația „De Poveste”

Asociația „De Poveste” împlinește un an de activitate în centrele de plasament. Cu această ocazie inimoșii ei membri organizează o gală eveniment, care are loc pe 16 martie, începând cu ora 18:00, la Sala Thalia. Spectacolul se numește „Gală caritabilă. Un an De Poveste”.
„Ceea ce se întâmplă în 16 martie este despre toti cei implicați, într-o formă sau alta, în destinul asociației. Este un eveniment foarte drag nouă, în care îi sărbătorim pe copiii cu care lucrăm, pe voluntarii care fac lucrurile să se întâmple și pe toți cei care ne-au sprijint în activitățile noastre. Este un spectacol despre iubire, motorul tuturor acțiunilor noastre”, spune Carmen Bucșa, vicepreședinte al Asociției.
Copiii din centrele de plasament pregătesc momente artistice, prin care doresc să își arate recunoștiința pentru toate activitățile din ultimul an. Și pentru că scopul principal al Asociației „De Poveste” este acela de a aduce acești copii mai aproape de comunitatea sibiana, alaturi de ei vor susține momente și copiii din comunitate. Va fi un spectacol diversificat, cu dans, teatru și muzică. Intrarea la eveniment este liberă, iar în sala de spectacol vor fi urne în care cei prezenți pot dona cât consideră. Cu banii strânși asociația își va susține în continuare activitatea pentru fericirea copiilor din centrele de plasament.
„Ne dorim foarte mult sa fie prezentă cât mai multă lume, oamenii care ne-au fost alături pe tot parcursul anului dar și pe cei care își doresc sa ne cunoască și să afle mai multe despre noi”, mai spune Carmen.
Asociatia „De Poveste” și-a inceput activitatea anul trecut, cu 50 de voluntari care erau la momentul respectiv prezenți în 4 centre de plasament și 3 afterschool-uri sociale. La momentul actual asociația are peste 80 de voluntari și lucrează cu 5 centre de plasament (Orlat, Agarbiciu, Gulliver, Prichindelul si Tavi Bucur) si 3 afterschool-uri sociale, venind in sprijinul a peste 250 de copii.

Introdu cuvintele cheie si apasa Enter.