22.4 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

„Bucuria Învierii Domnului” se vede la Biblioteca ASTRA

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

„Bucuria Învierii Domnului” poate fi remarcată, începând de astăzi, 12 aprilie, în foaierul Corpului B al Bibliotecii Județene ASTRA din Sibiu. Acesta este titlul celei mai noi expoziții deschise la BJ ASTRA, fiind organizată de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și cu sprijinul Asociației Creştin Ortodoxe ACORD Sibiu, în cadrul proiectului educațional „Lăsați copiii să vină la Mine”.
Cu prilejul apropierii sărbătorilor pascale, în Foaierul Bibliotecii ASTRA Sibiu, sunt expuse numeroase lucrări și decorațiuni realizate prin tehnica picturii, a desenului și a colajului, de către elevi cu deficiențe ușoare, moderate și severe din cadrul unităților de învățământ special din Sibiu și alte județe. Aceștia au participat la Concursul regional de creație artistico-plastică „Bucuria Învierii Domnului”, adresat elevilor cu nevoi educaţionale speciale, integrați în unitățile de învățământ pentru educație incluzivă. Competiția a inclus următoarele secțiuni: felicitări, decorațiuni, pictură pe sticlă/ pânză, colaje, desene.
Potrivit organizatorilor, cele mai reușite lucrări vor fi premiate în cadrul unei festivități organizate joi, 14 aprilie, la ora 10.30, în Foaierul Corpului B.
Expoziția „Bucuria Învierii Domnului” rămâne deschisă până vineri, 15 aprilie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect