17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

Conducerea Historic Cafes Route sosește la Palatul Brukenthal Avrig

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

 În perioada 23 – 27 martie conducerea Historic Cafes Route va fi prezentă la Avrig pentru a marca admiterea restaurantului din Palatul Brukenthal Avrig în cadrul prestigioasei rețele europene.

Un moment important programat pe 25 martie este ceremonia de învestire cu titlul onorific de Ambasador al Historic Cafe Route a domnului Arnold Gunter Klingeis.

banner

Cu această ocazie conducerea rețelei va organiza o conferință de presă, în cadrul căreia vor fi oferite informații interesante despre această inițiativă (activități, membri, mod de organizare, proiecte etc).

Această deplasarea în România va fi de folos și pentru demersuri ce au ca scop extinderea rețelei europene a cafenelelor istorice.

Astfel, vor fi efectuate vizite de evaluare în mai multe orașe din țară, pentru identificarea locurilor ce pot accede în HCR, precum și pentru pornirea demersurilor de acceptare. Vizita in Romania se încheie luni în 27 martie după o întalnire de lucru la Ministerul Culturii la Bucuresti.
Historic Cafes Route (HCR) are, până în acest moment, 90 de membri din 15 țări ale Europei.


Alăturarea la această rețea europeană asigură membrilor protecția și promovarea ideii de ”cafenea istorică” în întreaga lume, accesul la experți din întreaga lume, pentru a lucra împreună în vederea atingerii obiectivelor comune pentru protecția și promovarea cafenelelor istorice, promovare și recunoaștere europeană și internațională etc.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect