Cum ar putea arăta bulevardul Victoriei? Aflăm vineri

Asociația pentru ÎnfrumusețareaOrașului Sibiu (AIOS) organizează în perioada 23-30 septembrie expoziția Școlii de arhitectură și urbanism de la Sibiu cu tema „Coridor de mobilitatedurabilă – Promenadă pe Bdul. Victoriei”.

Sub sloganul „Reactivăm Bdul. Victoriei”, studenții arhitecți și urbaniștii invitați la Școala de arhitectură și urbanism s-au concentrat spre reactivarea zonei și alocarea echitabilă a spațiilor către toate categoriile de utilizatori. Accesibilitate pentru toți, lărgirea trotuarelor, îmbunătățirea siguranței în intersecții și fluidizarea traficului auto sunt unele dintre punctele centrale ale proiectului propus.
Expoziția este rezultatul muncii studenților arhitecți și coordonatorilor lor din ultimele zece zile, analizele și propunerile lor fiind prezentate publicului larg și reprezentanților Primăriei Municipiului Sibiu, vineri – 23 septembrie, ora 17, în cadrul sălii de expoziții CIT din incinta Primăriei Municipiului Sibiu.
„Școala de arhitectură și urbanism de la Sibiu este dedicată studenților care studiază în domeniile strâns legate de dezvoltarea urbană, respectiv urbanism, arhitectură, peisagistică, economie urbană ș.a. și are ca scop oferirea de soluții concrete de dezvoltare durabilă a municipiului Sibiu. Astfel, participanții la Școala de arhitectură și urbanism își vor prezenta proiectul ce propune transformarea Bulevardului Victoriei într-unul prietenos cu pietonii”, arată organizatorii.
Școala de vară de arhitectură și urbanism de la Sibiu este un proiect cultural finanțat de către Primăria Municipiului Sibiu și Uniunea Arhitecților din România.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect