19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Dublă sărbătoare la TNRS: Ziua Naționalului sibian și 1 Iunie, celebrate cu un spectacol cadou pe Scena Digitală

Cele mai citite

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu sărbătorește 1 Iunie, ziua Naționalului sibian și Ziua Copilului, oferind publicului un cadou deosebit – spectacolul „you • tópia”, în regia semnată de Edith Buttingsrud și Florian von Hoermann.
Potrivit reprezentanților TNRS, acest spectacol poate fi vizionat gratuit pe Scena Digitală, platforma online de teatru-film a TNRS, pe site-ul www.scena-digitala.ro.
Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu este unul dintre cele mai longevive teatre din România și din Europa de Est, înființat în 1 iunie 1788, ca teatru în limba germană.
Cu prilejul Zilei Copilului, TNRS oferă și un episod special al seriei Tradiții TO GO, „Ziua copilului”, cu Serenela Mureșan, Codruța Vasiu și Cendana Trifan.
Iunie pe Scena Digitală
Scena Digitală oferă abonaților, în luna iunie două noi spectacole.
„Bravul Soldat Švejk”, în regia lui Viorel Rață, producție a TNRS, este premiera din această lună, iar spectacolul internațional este „Uncanny Valley”, în regia lui Stefan Kaegi, o producție a companiei Rimini Protokoll din Germania.
Pentru luna iunie, abonamentul lunar include spectacolele „Ceea ce ziua datorează nopții”, „Tattoo”, „Cion: Requiem of Ravel’s Bolero”, „Doi pe un balansoar”, „Visul unei nopți de vară”, „Cerere în căsătorie”, „Trei surori”, „Călătoriile lui Gulliver”, „Bravul Soldat Svejk” și „Uncanny Valley”.
Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi vizionată pe bază de abonament sau bilet individual. Detalii despre bilete și abonamente sunt disponibile pe site-ul www.scena-digitala.ro.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect