21.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Tronsonul de pe Transalpina cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului va fi redeschis miercuri

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Tronsonul de pe DN 67C – Transalpina cuprins între Rânca şi Obârşia Lotrului va fi redeschis circulaţiei miercuri, anunţă Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.
„Circulaţia autovehiculelor este închisă pe timpul nopţii, în intervalul orar 21-7, pe sectorul de drum DN 67C km. 34+800 – km. 58+800. Pe sectorul rutier se va circula (permanent) cu limită de viteză de 30 km/h şi restricţie de tonaj de maxim 3,5 tone”, se precizează într-un comunicat al Centrului Infotrafic.
Instituţia Prefectului Gorj anunţă că decizia privind redeschiderea circulaţiei începând cu 1 iunie, ora 8, a fost luată în urma verificărilor efectuate de către o Comisie de Revizie Specială, formată din reprezentanţi ai administratorului drumului. Redeschiderea circulaţiei se va face însă în anumite condiţii.
„Circulaţia rutieră va fi închisă/restricţionată pe durată limitată în funcţie de condiţiile meteorologice (ceaţă, ploi torenţiale, furtună etc.) şi ca urmare a unor fenomene cum sunt avalanşele sau căderile de stânci; circulaţia rutieră va fi închisă/restricţionată, pe durată limitată, în cazul executării unor lucrări în zona drumului; circulaţia rutieră va fi închisă pe timpul nopţii, în intervalul orar 21,00-7,00 pe sectorul de drum DN 67C km. 34+800 – km 59+800; instituirea permanentă a restricţiilor de tonaj de 3,5 tone şi de viteză de 30 km/h.”, se arată într-un comunicat al Instituţiei Prefectului Gorj. (AGERPRES)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect