12.3 C
Sibiu
duminică, aprilie 2, 2023

Elevii clasei a III-a B de la Școala Nr. 18 aduc „Copacul cu ramuri colorate”, la Biblioteca ASTRA

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

O expoziție plină de culoare și armonie va fi deschisă, începând de luni, în foaierul Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu. „Copacul cu ramuri colorate” reunește lucrările artistice ale elevilor clasei a III-a B de la Școala Gimnazială Nr. 18, Sibiu, care au lucrat cu multă îndemânare, răbdare și încântare, atât la școală, cât și la bibliotecă.

Coordonați de prof. înv. Liana Ioana Butoi, juniorii au găsit numeroase surse de inspirație în volumele de artă din colecția Filialei Bâlea, sub îndrumarea atentă a lui Enikö Idus Tăvală, din partea BJ ASTRA.
„Activitățile extrașcolare și exercițiile ludice susțin dezvoltarea cognitivă și emoțională copiilor și adolescenților. În spațiul prietenos al bibliotecii, tinerii utilizatori au prilejul de a-și exersa abilitățile creative și pe cele de comunicare. Observăm că activitățile noastre îi susțin și îi stimulează pe copii nu doar în descoperirea cărților sau apropierea de lectură, dar și în dezvoltarea armonioasă a personalității sau a gustului pentru frumos. Având drept modele paginile frumos ilustrate ale cărților de artă și idei creative din colecții, copiii au realizat o serie de lucrări cu tehnică mixtă, utilizând în special pictura și arta quilling”, transmite Tăvală Enikö Idus.
Vernisajul expoziției „Copacul cu ramuri colorate” va avea loc luni, 19 septembrie, la ora 17, în foaierul Bibliotecii #ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 7, parter), iar creațiile artistice expuse vor putea fi admirate până la finalul lunii.

banner

Urmărește Sibiu 100% în Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO Femeie rănită după ce mașina în care se afla a lovit glisiera metalică pe A1

O femeie a fost rănită, sâmbătă seara, într-un accident rutier produs pe A1, pe sensul Sibiu - Sebeș.Din cercetările...
spot_img

Știri pe același subiect