21.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Filarmonica de Stat Sibiu, pe două roți

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Filarmonica de Stat Sibiu ia, din nou, startul la o competiție de ciclism. Concursul va avea loc mâine, 14 mai.
Echipa de ciclism a Filarmonicii Sibiu “atacă” din nou, în evenimentul organizat de Randonneurs Transilvania, pentru brevetul BRM200.
Sâmbătă, 14 mai, muzicienii Cosmin Fidileș și Antonio Mihail vor parcurge un traseu de 200 km prin cele mai pitorești zone din împrejurimile Sibiului, echipați în costumele personalizate cu siglele Filarmonicii și Consiliului Județean Sibiu.
“Pe drumul spre Cisnădioara, Râu Sadului, Baraj Gura Râului, Păltiniș și Poiana Sibiului, aveți ocazia să aruncați în noi cu roșii, ouă etc, dar preferăm mici sau clătite. Traseul e lung și solicitant, vremea instabilă, dar astea sunt caracteristicile unei curse de anduranță și noi răspundem provocării. Filarmonica este instituția culturală de anduranță a Sibiului și o punem în evidență și cu acest eveniment. Încurajăm mersul cu bicicleta, susținem cântatul responsabil și dorim Filarmonicii viață lungă și o istorie în care să ne regăsim toți”, au spus Cosmin și Toni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect