15.2 C
Sibiu
vineri, martie 29, 2024

FOTO Antrenorul Gazului Metan a venit cu un lacăt după ultima partidă din istorie. „E un lacăt pe care eu mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaș”

Cele mai citite

Antreonorul Gazului Metan, Flavius Boroncoi, a apărut cu un lacăt în mână la interviurile de la finalul ultimei partide din istorie în fotbalul românesc pentru formaţia din Mediaş.
Tehnicianul Gazului Metan a explicat că formaţia Gaz Metan Mediaş nu va mai exista şi că lacătul cu care a venit la conferinţa de presă de la finalul partidei cu Chindia Târgovişte semnifică faptul că formaţia din Mediaş nu va mai exista.
Flavius Boroncoi a precizat că e un lacăt cu cifru pe care îl va pune la poarta stadionului şi că în cazul în care va mai fi înfiinţată vreo echipă de fotbal în Mediaş, o să le comunice cifrul reprezentanţilor noilor echipe. Însă actualul tehnician al Gazului Metan a spus că nu crede că se va mai face nimic în privinţa înfiinţării unei echipe de fotbal în oraş.
„E un lacăt pe care eu mă duc să îl pun acum pe poartă la Mediaș, e un lacăt cu cifru, o să îl pun la poartă și dacă vreodată se va face o echipă, o să le dau eu cifrul. Dar cred că nu se mai face nimic. Acum e un moment foarte greu, când știu că se închide totul la noi, când știu că nu o să mai fie Gaz Metan. Copiii au înțeles că trebuie să meargă pe alt drum, pentru că fotbalul nu se termină la Gaz Metan. De ei depinde. A fost o perioada foarte grea, țin să le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi în momentele grele. Nu există cuvinte de supărare. Mulțumesc tuturor care au fost alături de noi.
Eu, sincer, nu știu ce o să fac, dar nu îmi fac probleme pentru mine, mă descurc. Mai degrabă îmi fac gânduri pentru copii, pentru că noi fiind în insolvență, ei o să aibă probleme, nu știu cum o să plece ei. Eu sper să nu îi stopeze pe copii, pentru că au șanse și să îi lase să își vadă de viitorul lor. Sunt discuții cu antrenori, sunt impresari care sunt în jurul copiilor. Eu m-aș bucura pentru ei să meargă liniștiți, să aibă unde să joace. Le mulțumesc la toți că au fost alături de noi”, a declarat Flavius Boroncoi.
SURSĂ FOTO: digisport.ro

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Retrospectivă. Primarii Sibiului 1990 – 2024

Activitatea Primăriei Sibiu, după Revoluția din 1989, se împarte în două perioade distincte: înainte și după Klaus Iohannis, în...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect