19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

„Greierele aproape faimos” ajunge, în weekend, la Teatrul „Gong”

Cele mai citite

„Greierele aproape faimos” poposește în acest sfârșit de săptămână la Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu. Spectacolul are șase reprezentații în acest weekend, respectiv vineri, sâmbătă și duminică, de la orele 10 și 18.

„Greierele aproape faimos” este un spectacol muzical inspirat din fabulele scriitorului francez Jean de La Fontaine.
„Copiii vor fi încântaţi de marionete, personaje, intrigă, precum şi de atmosfera veselă a spectacolului. Din dorinţa sa de a deveni celebru, Greierele, personajul principal, trece prin mai multe întâmplări alături de prietenii săi. El stăruie în dorinţa de a face performanţă în muzică şi reuşeşte în final să-şi împlinească visul, prin muncă şi perseverenţă. Muzica compusă de Florin Grigoraş creează o atmosferă veselă, antrenantă, publicul – atât copiii, cât şi adulţii, sunt încurajaţi să cânte împreună cu personajele spectacolului. Toţi avem de învăţat din povestea de viaţă a Greierului. Morala desprinsă din acest spectacol ne arată că prietenia, solidaritatea, răbdarea şi strădania înving întotdeauna aroganţa, viclenia şi mânia”, spun reprezentanții Teatrului „Gong”.
Cele care vor da viață personajelor vor fi actrițele Monica Baldea și Mihaela Grigoraș, aceasta semnând și regia spectacolului.
Păpușile au fost construite de Monica Baldea, iar pictura îi aparține Aureliei Călinescu.
La spectacolele Teatrului „Gong” participă o singură familie, alcătuită din maximum zece persoane.
Reprezentațiile vor avea loc în curtea interioară a instituției teatrale, iar bilete pot fi achiziționate atât online, cât și de la Agenția Teatrală.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect