6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Învățător din Sibiu, prins în timp ce își folosea smartwatch-ul, la Titularizare

Cele mai citite

Un învățător din Sibiu a fost eliminat din timpul probei scrise de Titularizare, fiind prins în timp ce își folosea smartwatch-ul. Acesta nu va fi repartizat pe posturi didactice ori catedre în anul şcolar 2020-2021.

Potrivit IȘJ Sibiu, la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 29 iulie, în șase de centre de examen, s-au prezentat 705 candidaţi (90,26%) din cei 781 candidaţi înscriși. 30 (4,25%) dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale.
Conform lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, nu s-au înregistrat cazuri de candidați cu temperatura peste 37,3 grade Celsius.
Calendarul Ministerului Educației și Cercetării arată că primele rezultate vor fi afișate în data de 4 august.
Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice, în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21, respectiv 5 august, până la ora 1. Candidații vor afla rezultatele finale în 11 august.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7, iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5.
În ceea ce privește repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, aceasta se realizează în ședințe publice sau online, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august.

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect