Maximilian, recital în premieră la Rășinari

Ziua Tineretului Rășinari 2022 va avea loc în data de 17 august începând cu ora 18.30 în centrul comunei, zona Căminului Cultural. La Rășinari, luna august este dedicată tinerilor prin fel de fel de manifestări: ateliere de creație, spectacole de teatru, recitaluri, concerte, acțiuni sportive derulate în cadrul Centrului de Tineret din comună.

„Prin proiectele de tineret aprobate în cadrul agendei cultural-sportive a Rășinariului se dorește implicare unui număr mare de tineri în viața comunității, totodată prin agenda de tineret a județului Sibiu se urmărește dezvoltarea capacităților și aptitudinilor tinerilor prin acțiuni concrete dându-le astfel posibilitatea de a se exprima, de a se implica în organizarea acestor manifestări și nu în ultimul rănd crearea unui cadru organizat de a petrece momente de voie bună, împreună. În acest sens, au fost programate o serie de activități cultural artistice ce se vor desfăşura în spaţiu public”, au explicat organizatorii.
În 17 august, programul cuprinde, de la ora 18.30, un spectacol pentru copii și tineret pus la cale de Compania de Teatru „Become” din Sibiu, urmat de tineri soliști din Rășinari, Ansamblul „Călușerii” din Rășinari și, de la ora 19.45, un recital susținut de Maximilian.
Evenimentul este cofinanțat de Consiliul Județean Sibiu în cadrul Agendei de Tineret 2022 prin Școala de Arte și Meserii „Ilie Micu” Sibiu și Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Culturale prin Asociația Culturală pentru Educație, Tradiție și Valori – CREATIV.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Știri pe același subiect