24.1 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Ministerul Educaţiei a blocat banii pentru transportul şcolar din octombrie

Cele mai citite

Nealocarea banilor pentru transportul şcolar afectează şi în Sibiu peste 2.200 de elevi. Din date ale Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu, aceşti bani nu au mai ajuns la Sibiu din luna octombrie a anului trecut. Conform Inspectoratului, Ministerul nu justifică nealocarea acestor sume, dar promite că va face toate demersurile necesare pentru a debloca plăţile.

banner
banner
banner
banner

„În cadrul întâlnirii de la Sibiu cu directorii unităţilor de învăţămant preuniversitar, din data de 13 mai 2013, dl. ministru al Educaţiei Naţionale a precizat faptul că sunt făcute demersurile pentru deblocarea banilor aferenţi decontării sumelor restante şi plăţii curente a transportului elevilor în acord cu art. 84 din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1 din 2011. Inspectoratul Şcolar Judeţean Sibiu aşteaptă deblocarea sumelor alocate pentru transportul elevilor”, spune inspector Livia Creţulescu, purtător de cuvânt al ISJ, Sibiu.

Pe de altă parte ministrul Pricopie a avut o videoconferinţă cu inspectorii generali şclolari în care „s-a reiterat că se vor deschide credite pentru plata abonamentelor elevilor cât mai curând posibil”, după cum mai precizează prof. Livia Creţulescu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect