25.2 C
Sibiu
joi, iulie 7, 2022

Schimbări la intrarea în Biblioteca ASTRA. Cine îi va întâmpina pe vizitatori

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental
banner continental

Biblioteca Județeană ASTRA nu mai are paznic la intrarea în instituție. În locul acestuia, conducerea instituției culturale a decis ca vizitatorii să fie întâmpinați de un „Bibliotecar de serviciu”.
Începând din această lună, cei care ajung la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu beneficiază de suport suplimentar.
Programul „Bibliotecar de serviciu” aduce celor interesați atât îndrumare de specialitate, cât și informații valoroase despre instituția culturală sibiană.
„Ne racordăm și noi marilor instituții culturale din lume și de această lună avem bibliotecarul de serviciu. Adică omul care de fiecare dată te primește cu drag în instituția noastră, te ajută și îți deschide porțile. În locul pazei mai bine un specialist și un îndrumător în ale cărților. Așadar, vă așteptăm la Biblioteca ASTRA cu mult mai multă căldură”, este mesajul lui Răzvan Pop, directorul Bibliotecii ASTRA.
Astfel, cei care trec pragul Bibliotecii ASTRA Sibiu sunt îndrumați spre spațiile în care se află resursele căutate sau înspre sălile de lectură. În egală măsură, primesc informații referitoare la obținerea permisului de acces, la programul de funcționare și localizarea compartimentelor și filialelor, la modul de accesare și utilizare a catalogului electronic sau a celor tradiționale, dar și referitoare la activitățile, proiectele, serviciile și programele desfășurate.
„Aflată permanent în slujba comunității sibiene, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu, instituție ale cărei acțiuni sunt posibile cu finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu, vine în întâmpinarea cerințelor publicului iubitor de carte, lectură, cultură și educație. Spiritul de echipă, răbdarea, amabilitatea și comunicarea sunt elemente cheie în relația cu utilizatorii, unul dintre principalele roluri ale bibliotecarului astrist fiind acela de a fi cel mai bun ambasador al cărților”, explică reprezentanții Bibliotecii.
Informații referitoare la activitățile și colecțiile Bibliotecii ASTRA Sibiu se regăsesc și online, accesând canalele de comunicare și promovare (website, facebook, instagram), Catalogul online, platforma de cărți electronice Cloud Library, Depozitul Digital ori serviciul BiblioSuport.

  1. Nu mai au nici portar? De săptămâna viitoare tot bibliotecarii vor lucra in schimbul 3, la paza obiectivului, vor curăța toaleta, vor duce gunoiul, vor spala geamuri. Felicitări, tovarasu manager! Sub conducerea înțeleaptă oamenii suferă. Angajați din Asia: muncesc și nu comentează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Anunț APM pentru K&K Investment

SC K&K INVESTMENT SRL, titular al proiectului “Ansamblu comercial si spatii pentru servicii, construire cladiri comerciale si pentru servicii...
spot_img

Știri pe același subiect