19.1 C
Sibiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu”, pe podium la Festivalul Internațional „HermannstadtFest”

Cele mai citite

Școala Populară de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu s-a aflat pe podium la Festivalul Internațional „HermannstadtFest”, ce a avut loc zilele trecute. Instituția a reușit să obțină, prin elevii săi, nu mai puțin de patru premii.
Astfel, trei eleve ale Școlii Populare de Arte și Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, de la clasa de canto muzică ușoară coordonată de Iulian Țicală, au obţinut patru premii Festivalului Internațional „HermannstadtFest”, care s-a încheiat duminică la Sibiu.
În primul rând, este vorba despre Natașa Acu, care a interpretat melodia „Și zbor”, cu care obținut premiul II la secțiunea „Dialog între generații” și locul III la concursul „Muzică de divertisment”.
De asemenea, Petra Polgar și Ioana Hașegan au obținut premiul II la concursul „Muzică ușoară”.
În plus, Petra Polgar a mai obţinut anul acesta două premii I, unul la Concursul Internațional “Music is in the air” de la Slănic, celălalt la concursul copii și adolescenți “LUCKYKIDS” de la Roman.
Nu în ultimul rând, Ioana Haşegan a reuşit în acest an să obţină Marele Premiu la „Armonii de iarnă”, Premiul I la „Vis Muzical” şi Premiul I la „Arta Primăverii”.
Ediția din acest an a Festivalului Internațional „HermannstadtFest” s-a aflat la aceas aniversar. Evenimentul a împlinit în 2022 zece ani de existență și a adunat peste 100 de tineri muzicieni din țară și străinătate.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Lansarea candidaților PNL Sibiu la alegerile locale. Show-electoral și propagandă liberală

Cosmin PALPNL Sibiu și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 9 iunie, vineri seara, la Redal Expo.Raluca Turcan, președintele...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect