17.9 C
Sibiu
luni, iulie 4, 2022

SNG Mediaş investeşte sute de mii de lei, în lucrări de modernizare

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Şcoala Naţională de Gaz din municipiul Mediaş şi-a propus pentru vacanţa de vară derularea mai mult lucrări necesare pentru îmbunătăţirea condiţiilor oferite elevilor şi cadrelor didactice, suma alocată fiind de 200.000 de lei. Sistemul de încălzire centrală a unităţii de învăţământ va fi modernizat, iar gardul înlocuit.

banner FITS
banner FITS
banner FITS
banner continental

„Din veniturile proprii am reuşit să alocăm 150.000 de lei pentru modernizarea şi refacerea instalaţei de încălzire centrală. Este o lucrare absolut necesară pe care o vom executa pe parcursul vacanţei de vară. De asemenea, tot până la începerea noului an şcolar vom reface şi gardul şcolii, pentru această lucrare fiind alocaţi 50.000 de lei”, a explicat Ştefan Valea, directorul Şcolii Naţionale de Gaz Mediaş.

Cabinet special de limba română

„Odată cu noul an şcolar vom avea un cabinet de limbă şi cultură românească. Acest cabinet va deţine toate titlurile de carte care se folosesc la clasă, iar orele se vor desfăşura în cele mai bune condiţii. Realizarea acestuia presupune un efort financiar de aproximativ 50.000 de lei, pe care îi avem deja din veniturile noastre proprii”, a mai spus directorul unităţii de învăţământ.

Modernizarea terenului de fotbal şi dotarea cu gazon sintetic

„Pentru această vacanţă de vară ne-am propus modernizarea terenului de fotbal al şcolii. În acest moment, nu se prezintă în cele mai bune condiţii şi vrem să punem gazon sistetic pe parcursul acestei vacanţe. Întreaga investiţie se cifrează undeva la 220.000 de lei, bani care provin din veniturile noastre proprii”, a conchis Ştefan Valea.
.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Filippo Fiorelli a câştigat prima etapă a Turului Ciclist al Sibiului

Rutierul italian Filippo Fiorelli (Bardiani CSF Faizane) a câştigat prima etapă a Turului ciclist al Sibiului, desfăşurată duminică pe...
spot_img

Știri pe același subiect