13.1 C
Sibiu
duminică, septembrie 25, 2022

Teatrul BECOME a suspendat toate spectacolele din barurile în care se fumează

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Compania de Teatru BECOME a decis să înceapă stagiunea 2015 – 2016 cu mai puține spectacole față de anul trecut.
Suspendăm toate spectacolele din baruri, cafenele sau restaurante până când patronii de localuri vor interzice fumatul sau până va fi dată o lege în sensul acesta. Anumite spectacole vor fi regândite pentru alte spaţii. Cei care vor să ne vadă pot veni în fiecare sâmbătă de la 19.30 la Centrul de Tineret din strada Nicolae Teclu nr 41.” a spus Cătălin Grigoraş Preşedinte Asociaţia Internaţională de Tineret BECOME
Pentru tinerii de la BECOME luna decembrie se anunță a fi încărcată. Pe lângă spectacolele stradale sau din diferite spații neconvenționale, e anunţă şi închiderea proiectului „ACTINT- Activarea grupurilor vulnerabile prin lanţuri valorice integrate de intreprinderi sociale”. Un proiect ce a fost finanţat din fonduri europene pe exerciţiul financiar 2007 – 2013.
Spectacolele ce pot fi văzute la BECOME în acest final de an sunt „O zi de vară” de S.. Mrozek în regia lui Muriel Manea, „O aventură galantă” cu Adrian Grigoraş în regia lui Cătălin Pătru şi „13” cu Cătălin Grigoraş în regia lui Radu Botar. Cei mici sunt așteptați toată luna decembrie când vor fi jucate povești românești.
De asemenea, în data de 15 decembrie, la sala Thalia, de la ora 19:00, publicul îl va putea asculta pe Radu Nechifor la gala umanitară „Credem în tine”.

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Ministrul Muncii: Contextul economic și social impun o măsură de majorare a salariului minim

Contextul economic şi social impun o măsură de majorare a salariului minim, pentru că în România nu se poate...
spot_img

Știri pe același subiect