25.2 C
Sibiu
joi, septembrie 21, 2023

Tinerii artiști sibieni au expus acasă

Cele mai citite

Tinerii artiști sibieni au fost în centrul atenției la ei acasă, cu prilejul expoziției vernisată ieri seară, 1 noiembrie, la Centrul Cultural Habitus Habitus din Piața Mică. Începând cu orele 18:00, cei doisprezece artiști participanți au întâmpinat publicul numeros prezent la eveniment cu cele mai bune lucrări de artă contemporană.

banner
banner
banner
banner

Cu prilejul vernisajului, sibienii au avut ocazia să-i cunoască pe tinerii protagoniști ai proiectului demarat de Asociația Sibiu 100%: Chris Balthes, Claudiu Cândea, Lavinia Crețu, Ștefan Radu Crețu, Irlo, Dan Raul Pintea, Ioana Popa, Albert Tiberiu Sofian, Dragoș Solomon, Florin B. Tomescu, Casandra Vidrighi și Mihai Zgondoiu.
Artiștii sibieni s-au reîntâlnit acasă, la Sibiu, după ani de zile în care au expus în țară și în străinătate, și-au revăzut profesorii și colegii de breaslă, au schimbat idei și au conturat proiecte comune pe care le vor demara în viitor. Expoziția de la Habitus a avut drept scop evidențierea tinerilor artiști în peisajul cultural sibian, în contextul în care mulți dintre ei sunt deja cunoscuți peste hotare, însă mai puțin cunoscuți sau chiar anonimi în orașul natal.
Balul Tinerilor Artişti va avea loc în 14 noiembrie 2013, fiind o platformă de comunicare ce reuneşte mediul de afaceri şi cel cultural pentru susţinerea artei contemporane. Artiştii au nevoie de susţinere, iar mediul de afaceri local s-a arătat dornic să sprijine arta.
Balul Tinerilor Artiști este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu. Mai multe detalii despre proiect sunt disponibile pe site-ul http://contemporanart.ro/.

{gallery}galerie_bta{/gallery}

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Scădere ușoară a numărului de șomeri în județul Sibiu

La sfârșitul lunii august 2023, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Sibiu erau înregistrați 4.896 șomeri...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect