22.3 C
Sibiu
vineri, mai 24, 2024

ULTIMA ORĂ – Spitalul Foișor: Florin Piersic se află în stare gravă

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Actorul Florin Piersic se află în stare gravă, au transmis reprezentanții Spitalului Foișor din Capitală, acolo unde actorul a fost transferat joi dimineață.

„În cursul zilei de astăzi, 09.05.2024, domnul Florin Piersic a fost transferat la Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie și TBC Osteoarticular București.

Publicitate

La momentul internării, pacientul, în vârstă de 88 ani, se prezintă cu o stare generală gravă în urma unui sepsis cu punct de plecare de la nivelul unei proteze totale de genunchi.

Publicitate

Pacientul prezintă multiple patologii asociate, dintre care cea mai gravă este cea cardiacă.

Vom efectua investigații de laborator și imagistice în urma cărora vom stabili conduita terapeutică.

Vom reveni cu detalii atunci când vom avea mai multe informații”, au transmis reprezentanții spitalului.

Medicii au informat, miercuri, că actorul Florin Piersic are septicemie, o infecție generalizată în organism, el fiind transferat la București.

Din cauza acelei perfuzii, Florin Piersic a ajuns la Spitalul Militar din Cluj, cu o infecție generalizată și, pentru a-I stabiliza starea de sănătate, s-a ajuns la concluzia că cele două proteze pe care acesta le are – cea de la genunchi și stimulatorul cardiac – trebuie scoase, pentru a nu-i pune viața în pericol, scrie site-ul tvrinfo.ro.

A fost tratat câteva zile la Institutul Inimii din Cluj, unde i s-a administrat antibiotic și a fost monitorizat permanent de o echipă multidisciplanară de medici, tocmai pentru a vedea care este evoluția stării sale de sănătate.

„În urma intervenției, spun medicii de la Cluj, starea de sănătate a actorului s-a ameliorat ușor și că s-a luat decizia extragerii celui de-al doilea focar din organism, proteza de la genunchi.

Tocmai de aceea a fost transferat la București, pentru ca înainte de a ajunge la extragerea protezei de la genunchi, să fie stabilizat la Institutul Matei Balș.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

O lucrare din Palatul din Vatican va fi adusă și expusă la Muzeul de Artă Contemporană

O lucrare din Palatul din Vatican va fi adusă și expusă la Muzeul de Artă Contemporană din cadrul Muzeului...

Știri pe același subiect