18.1 C
Sibiu
luni, mai 27, 2024

ULTIMA ORĂ: „Florin Piersic are o infecție generalizată în organism, septicemie”, transmit medicii

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Medicii au informat, miercuri, că actorul Florin Piersic are septicemie, o infecție generalizată în organism, el fiind transferat la București.

Din cauza acelei perfuzii, Florin Piersic a ajuns la Spitalul Militar din Cluj, cu o infecție generalizată și, pentru a-I stabiliza starea de sănătate, s-a ajuns la concluzia că cele două proteze pe care acesta le are – cea de la genunchi și stimulatorul cardiac – trebuie scoase, pentru a nu-i pune viața în pericol, scrie site-ul tvrinfo.ro.

Publicitate

A fost tratat câteva zile la Institutul Inimii din Cluj, unde i s-a administrat antibiotic și a fost monitorizat permanent de o echipă multidisciplanară de medici, tocmai pentru a vedea care este evoluția stării sale de sănătate.

Publicitate

„În urma intervenției, spun medicii de la Cluj, starea de sănătate a actorului s-a ameliorat ușor și că s-a luat decizia extragerii celui de-al doilea focar din organism, proteza de la genunchi.

Tocmai de aceea a fost transferat la București, pentru ca înainte de a ajunge la extragerea protezei de la genunchi, să fie stabilizat la Institutul Matei Balș.

Medicii de la Institutului Inimii de la Cluj au precizat că actorul în vârstă de 88 de ani are o infecție generalizată în organism, septicemie, astfel că situația sa este gravă, fiindu-i pusă viața în pericol”, scrie site-ul tvrinfo.ro.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

Maratonul Internațional Sibiu 2024 prin ochii voluntarilor

În mijlocul agitației și efortului depus în timpul Maratonului Internațional Sibiu 2024, cei 650 de voluntari au adus o...

Știri pe același subiect