19.2 C
Sibiu
miercuri, mai 22, 2024

ULTIMA ORĂ/FOTO-VIDEO: Case inundate și un drum blocat în județul Sibiu după ruperea de nori de miercuri

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Publicitate

Pompierii au intervenit, miercuri după amiaza, în Ighișu Nou, unde mai multe locuințe au fost inundate în urma ploii torențiale.

De asemenea, angajații ISU Sibiu intervin și pe drumul comunal dintre Micăsasa și Chesler, care este inundat pe o porțiune de aproape un kilometru.

Publicitate

„În urma avertizării meteorologice de Cod Galben de averse torențiale și frecvențe descărcări electrice, valabilă la nivelul județului Sibiu, astăzi 8 mai, între orele 10:00-23:00, s-au înregistrat până la această oră următoarele situații la care pompierii intervin în aceste momente:

Publicitate

O porțiune de aproximativ 800 de metri din Drumul Comunal 78 dintre localitățile Micăsasa și Chesler este inundată, iar pe calea ferată sunt depuse aluviuni.

Publicitate

Se lucrează pentru îndepărtarea aluviunilor.

În localitatea Ighișu Nou 11 gospodării sunt inundate în urma aluviunilor – se lucrează pentru îndepărtarea aluviunilor și evacuarea apei.

Pentru o intervenție promptă la efecte generate de fenomenele meteorologice preconizate la nivelul ISU Sibiu a fost activată Grupa Operativă în vedere creșterea capacității de răspuns și de asemenea au fost înștiințare Comitetele Locale pentru Situații de Urgență pentru activarea centrelor de permanență”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, sublocotenent Andreea Ștefan.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

ULTIMA ORĂ: Distincție uriașă pentru Sibiu. A obținut Marele Premiu și Orașe care Inspiră la Gala Destinația Anului

Marți seara s-a desfășurat Ateneul Român, Gala Destinația Anului, iar municipiul Sibiu a obținut Marele Premiu.A fost prima ediție...

Locuri de muncă

spot_img

Știri pe același subiect