10.2 C
Sibiu
duminică, mai 26, 2024

VIDEO: FITS, ediția MIRACOL, aproape de start. Mesajul lui Constantin Chiriac pentru sibieni

Publicitate

spot_imgspot_imgspot_img

Publicitate

Cele mai citite
Cristina Voicuhttp://www.sibiu100.ro
https://sibiu100.ro/wp-content/uploads/2022/11/cristina-voicu-jpg.webp
Publicitate

Doar două zile mai despart publicul sibian și internațional de debutul celui mai mare festival de teatru din România, unul dintre primele trei din Europa. Festivalul Internațional de Teatrul din Sibiu a ajuns la cea de-a 30 – a ediție, una ce stă sub semnul Miracolului.

Înaintea acestei ediții emblematice, președintele FITS, Constantin Chiriac, a transmis mesajul său cititorilor ziarului Sibiu 100%, precum și publicului larg:

Publicitate

Mesajul lui Constantin Chiriac este o invitație de a face parte din Miracol

”Dragi sibieni, sunt împreună cu prietenii de la Sibiu100%.
Suntem în fața ediției cu numărul 30 a Festivalului și vă invităm să fiți mândri de ceea ce comunitatea are. Pentru că împreună cu dumneavoastră, împreună cu toate instituțiile acestei comunități, am reușit să facem unul din cele mai mari evenimente culturale ale lumii. Copiii dumneavoastră, care sunt în programul de voluntari, membrii familiilor dumneavoastră care au văzut, văd și vor vedea atât de multe spectacole aduse cu bucurie pentru dumneavoastră, sper să vă facă mândri că împreună, dăruind, reușim să arătăm frumusețea acestor locuri, acestor oameni, acestor instituții. Și dincolo de toate, mândria că putem să facem așa ceva în Sibiu, împreună cu dumneavoastră.
Fiți parte din miracol!”

Publicitate

Ediția de anul acesta a FITS se desfășoară în perioada 23 iunie – 2 iulie și are 825 de evenimente incluse în program. Sunt așteptați aproximativ 5000 de participanți din 75 de țări. Vor fi peste 80 de spații în care vor avea loc evenimente. La desfășurarea FITS vor contribui 500 de voluntari. Cei mai mulți dintre voluntarii străini sunt din Japonia, dar vor fi și din alte țări, precum Marea Britanie sau China.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

Publicitate

Publicitate

spot_img

Publicitate

spot_img
Ultimele știri

FOTO: 4 eleve de la „Gheorghe Lazăr” Sibiu, în semifinala internațională Technovation Girls 2024

Patru eleve de la Colegiul Național "Gheorghe Lazăr" din Sibiu s-au calificat în semifinala internațională Technovation Girls 2024.Dachin Andra,...

Știri pe același subiect