24.1 C
Sibiu
sâmbătă, iulie 2, 2022

Specialist infrastructură: „Autostrada Săliște-Cunta ar trebui închisă. Viaductul de la Aciliu s-ar putea prăbuși în orice moment!”

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Situație dramatică pe lotul 3 al autostrăzii Sibiu- Săliște, îndeosebi între kilometrii 270 și 280. Vizat este în primul rând viaductul Aciliu, despre care se atrage atenția că este în pericol să provoace o catastrofă, după ce terasamentul din jurul culeei ( capătul unui pod) s-a prăbușit. Prin urmare, autostrada ar trebui închisă de urgență, pentru a se evita o tragedie.
„Mă așteptam ca în zona Aciliu să văd mărturii ale deplasărilor de teren sub influența traficului specific de autostradă, care induce mari vibrații în argila nisipoasă din dealurile Aciliu și Apoldu. Mă așteptam să văd cum terenul „a lucrat”, așa cum spun constructorii. Și totuși nimic nu m-a pregătit pentru această perspectivă cu adevărat șocantă de la intrarea pe Viaductul Aciliu! Pur și simplu terasamentul din jurul culeei (capătului de viaduct) 1, dinspre Apoldu, S-A PRĂBUȘIT !!”, scrie Mihai Alexandru Crăciun, citat de jurnalistul Moise Guran.
Citește toată știrea pe www.biziday.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Spectacolul „Sacru și profan” din sezonul australian al FITS, anulat din motive medicale

Ultimele două zile ale Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu stăteau și sub tema "Sacru și profan". Acesta...
spot_img

Știri pe același subiect