Continental Automotive Systems Sibiu te caută la Târgul de Cariere

banner
banner
banner
banner

Ești pregătit? În 15 și 16 aprilie, la Târgul de Cariere Sibiu, Continental Automotive Systems te cheamă să vii printre #peopleofcontinentalsibiu ca să dezvolți tehnologii și servicii inovatoare pentru mobilitatea sustenabilă și interconectată a oamenilor şi a bunurilor acestora.

banner

Companie cu profil tehnologic fondată în urmă cu 150 de ani, Continental oferă soluții sigure, eficiente, inteligente și accesibile pentru autovehicule, mașini, trafic și transport.

De peste 17 pe piața din Sibiu, Continental Automotive Systems produce anual aproximativ 33 de milioane de unități electronice de control. Produsele dezvoltate, testate și fabricate în Sibiu includ sisteme de frânare, de asistență la condus, sisteme inteligente de comunicare între componentele mașinii sau între mașină și mediul extern. În prezent, Continental Sibiu are aproximativ 4500 de angajați implicați în activități în Centrul de cercetare & dezvoltare și în producție.

Continental nu ar fi un motor al inovației dacă oamenii din spatele companiei nu ar avea oportunitatea de a-și dezvolta ideile într-un mediu care îi inspiră și motivează. În această perioadă, la Continental Automotive Systems se caută, în principal, ingineri smart & soft – pentru pozițiile de Smart Applications Engineer (Cobots and Automation) și Software Developer FE (BI_JavaScript).

Ți-am atras atenția? Dacă da, hai să-ți spunem mai exact despre ce este vorba! Te așteptăm la un interviu pentru prima poziție dacă:

  • Ești fascinat de robotică și abia aștepți să-ți pui toate cunoștințele și aptitudinile în aplicare;
  • Ai aspirații în direcții tehnice, de leadership sau project management;
  • Vrei să fii parte din proiecte inovatoare în domeniul automotive și tehnic;
  • Ești nerăbdător să dezvolți aplicații pentru vehicule automate sau roboți colaborativi   într-un mediu captivant și plin de inițiativă;
  • Ai experiență în proiectarea și implementarea unui proces de robotică la nivel global;
  • Vrei să fii un membru cheie într-o echipă mixtă specializată în mecanică, electronică, automatică și programare și să-ți coalizezi ideile cu ingineri hardware, programatori și manageri de proiect;

Dacă nu te încadrezi la prima strigare, încercăm la cea de-a doua? Așadar, pentru Software Developer FE (BI_JavaScript) avem nevoie de cineva:

  • Cu diplomă în informatică, tehnologie și peste 4 ani de experiență în zona software;
  • Cunoscător al uneltelor de extragere de date;
  • Cu poftă de JavaScript, Python, C# sau alte limbaje de programare;
  • Agil în sistemele OLAP/OLTP, limbajele SQL/PLSQL și metoda SCRUM;

Despre beneficiile pe care le oferim, dar și alte informații detaliate despre cele două posturi o să povestim în întâlnirile de la Târgul de Cariere Sibiu, așa că nu uita să-ți creezi cont pe paltforma targuldecariere.ro!

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
Ultimele știri

Cal de 6.000 de euro, furat din Copșa Mică

Polițiștii de investigații criminale din Copșa Mică au reținut un tânăr care a furat un cal rasa sânge rece...
spot_img

Știri pe același subiect