2.9 C
Sibiu
duminică, decembrie 3, 2023

ifm efector, cu fabrica din Sibiu, este câștigătoarea titlului ”Fabrica anului”

Cele mai citite

ifm efector Sibiu a obținut prestigioasa titulatură de Fabrica anului, la categoria producția de serie. „Factory of the Year” este una dintre cele mai renumite competiții din industrie din Europa, iar câștigarea acestui titlu poziționează ifm efector între cele mai apreciate companii în industria de gen.

”Sunt încântat să anunț că ifm efector Romania a câștigat competiția Fabrik des Jahres 2023 la categoria excelență în producția de serie! Acesta este un mare succes și nu am fi reușit fără munca uimitoare a întregii echipe. Competiția a fost o provocare majoră, dar echipa noastră a reușit să depășească toate obstacolele și să obțină acest mare succes”, a declarat Alex Măgdoiu, Managing Director ifm efector.

La mijlocul acestui an, ifm a deschis a două fabrică din România, tot la Sibiu, stabilind un nivel ridicat de bune practici în construcția fabricilor durabile, sustenabile, clasificată conform organismului DGNB (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen) – organismul de certificare germană a clădirilor sustenabile, devenind prima fabrică din Europa certificată cu aur conform standardului DGNB International.

Ce este ”Fabrica anului”?

În mod clar, câștigarea unui premiu prestigios precum ”Fabrica anului” este extrem de motivantă pentru angajați. Dar orice afacere, indiferent dacă primește cu adevărat un premiu, poate câștiga din participare. În plus, înscrierea la concurs este gratuită.

Toate companiile participante primesc o evaluare detaliată, confidențială, care le spune cum s-au clasat în comparație cu companiile  care au o poziție de start similară. Candidații selectați primesc o vizită din partea unei echipe de audit Kearney cu experiență și primesc feedback inițial de la experți. Evenimentul Fabrica Anului oferă o oportunitate ideală de a împărtăși idei și de a afla secretele din spatele succeselor obținute de cei mai buni din competiție.

Selecția câștigătorilor are loc în două etape. Companiile participante completează un chestionar detaliat. Chestionarul solicită informații cantitative și calitative despre datele specifice privind performanța fabricii pe toate subiectele de-a lungul lanțului valoric.

Pe baza acestor cifre cheie, grupul din top al companiilor înscrise este vizitat de o echipă de audit Kearney cu experiență. Juriul competiției, care este format din experți renumiți din industrie și mediul academic, selectează apoi câștigătorii, ținând cont de chestionar și de informațiile obținute la fața locului.

În mod independent, toți participanții primesc o evaluare detaliată sub forma unui raport de feedback, care le oferă informații confidențiale despre poziția lor în competiție și indică orice potențial de îmbunătățire.

Urmărește Sibiu 100% în Google News 

spot_img
spot_img
Ultimele știri

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024. Cum vi se pare grupa Naționalei?

Sâmbătă seara a avut loc, la Hamburg, tragerea la sorți a a grupelor EURO 2024. România va face din...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect