4.1 C
Sibiu
joi, noiembrie 30, 2023

Tragedie: Un copil de 13 ani s-a spânzurat în Turnu Roșu

Cele mai citite

Un minor de 13 ani s-a spânzurat, joi după amiaza, în localitatea Turnu Roșu, echipaje de prim ajutor fiind alertate prin 112.

Salvatorii de la ISU și Ambulanța Sibiu au încercat resuscitarea tânărului, însă acesta nu a mai putut fi salvat.

Polițiștii sibieni au declanșat o anchetă în acest caz pentru a stabili motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest.

„Un echipaj SMURD cu medic și echipajul din cadrul Ambulanței Tălmaciu au intervenit de urgență în localitatea Turnu Roșu pentru a acorda asistență medicală unui minor inconștient în stop cardio-respirator.

Echipajele medicale au aplicat de îndată protocolul de resuscitare. Din nefericire minorul în vârstă de 13 ani nu a răspuns manevrelor, astfel medicul a declarat decesul acestuia”, a precizat sublocotenent Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

„SAJ SIBIU ,a trimis de la Talmaciu un echipaj de tip B, în localitatea Turnu Roșu, unde un minor de 13 ani a încercat să se sinucidă prin spânzurare.

În același timp cu echipajul SAJ a fost trimis și echipajul cu medic de la ISU.

Echipajul SAJ sosit la fata locului a găsit minorul în stop cardio-respirator și a început manevrele de resuscitare.

Împreună cu echipajul ISU au continuat resuscitarea, dar din păcate băiatul nu a răspuns manevrelor și a fost declarat decesul”, a precizat Vasile Scridon, purtătorul de cuvânt al Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu.

„Astăzi, 16 noiembrie, în jurul orei 17, prin apel 112, un bărbat din Turnu Roșu a sesizat faptul că fiul său, în vârstă de 13 ani, este în stare de inconștiență, în baie.

Echipajele medicale sosite la fața locului au efectuat manevre de resuscitare, însă minorul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decesul.

Din primele cercetări efectuate nu reies indicii că minorul ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Trupul minorului a fost preluat de reprezentanții Serviciului de Medicină Legală Sibiu, pentru efectuarea necropsiei.

La nivelul Poliției Orașului Tălmaciu se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul minorului”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO: Autoturism distrus de un incendiu, în Orlat

Pompierii Punctului de Lucru Săliște au intervenit, joi, în localitatea Orlat pentru lichidarea unui incendiu de autoturism.Pompierii...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect