0.2 C
Sibiu
marți, ianuarie 31, 2023

Absolvenții Facultății de Științe Economice din Sibiu, la ”Întâlnirea generațiilor”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Asociația ALUMNI a Facultății de Științe Economice din cadrul Universității “Lucian Blaga” din Sibiu a organizat, în 7 decembrie 2022, evenimentul ”Întâlnirea Generațiilor”, pentru a sărbători 10 ani de la lansarea oficială a acestei asociații.

La eveniment au fost invitați reprezentanți ai Facultății de Științe Economice (din conducere și cadre didactice), reprezentanți ai centrului SMART HUB din cadrul Universității Lucian Blaga (coordonator al asociațiilor alumni la nivel de universitate) și absolvenți de studii superioare economice sibiene.

Bilanț la aproape trei decenii de activitate a Facultății sibiene de Științe Economice

banner

Facultatea de Științe Economice a pregătit de-a lungul vremii 29 de generații de economiști, absolvenți de studii universitare de licență (învățământ cu frecvență și învățământ la distanță) și 20 de generații de absolvenți de studii de master (învățământ cu frecvență și cu frecvență redusă). Astfel, înființarea asociației ALUMNI a Facultății de Științe Economice a reprezentat o evoluție firească în continuarea colaborării dintre cadre didactice și absolvenți (foști studenți).

Scopul asociației este de a intensifica colaborarea absolvenților cu studenții și cadrele didactice ale Facultății de Științe Economice prin implementarea de proiecte educaționale de dezvoltare profesională și personală. De asemenea, asociația are în vedere dezvoltarea de proiecte educaționale și sociale pentru comunitatea locală și nu numai, în parteneriat cu alte asociații interesate.

10 ani de ALUMNI

În 10 ani, asociația a desfășurat 10 proiecte principale, precum: Bursa Alumni, Bursa pentru Educație Online, Târgul Carierelor Economice, 11Eleven Sibiu, Training Alumni, Time Management Program, Know My Company, Întâlnirea Festivă Alumni Master, Reuniunea SMART a absolvenților ULBS, Cupa de Sky de la Păltiniș.

Asociația ALUMNI a Facultății de Științe Economice a organizat acest eveniment pentru a celebra 10 ani de implicare a absolvenților economiști în proiecte de dezvoltare profesională pentru studenți, profesori și absolvenți. Este un prilej de bucurie să revedem absolvenți din generații diferite, din 1996 până în 2022. Acestă întâlnire a creat emoție și deschiderere spre implicare. Ne dorim ca acest eveniment să se desfășoare anual. Cred că ceea ce ne unește în ALUMNI Facultatea de Științe Economice este sentimentul de prietenie sinceră, de atitudine proactivă, de responsabilitate și empatie, și de conștientizare a faptului că putem susține educația în diverse forme și contexte. La mulți ani, ALUMNI Facultatea de Științe Economice”, a precizat președintele asociației, lect. univ. dr. Renate Bratu.

Pentru perioada următoare, membrii ALUMNI Facultatea de Științe Economice își doresc să pună bazele unei platforme comune de susținere profesională reciprocă, să intensifice colaborarea profesională cu Facultatea de Științe Economice, să creeze un spațiu dedicat asociației în cadrul facultății, dar și implementarea altor proiecte educaționale.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Tânără de 14 ani din Sibiu, dispărută de acasă

Poliţiştii sibieni caută o minoră în vârstă de 14 ani, care a plecat de acasă fără a mai reveni.Marți,...
spot_img

Știri pe același subiect