22.3 C
Sibiu
luni, august 8, 2022

Biserica din Cimitirul Ortodox Mediaș oferă 5 burse liceenilor din oraș

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Cinci liceeni din municipiul Mediaș care au rezultate bune la învățătură vor primi burse de merit și în semestrul doi al acestui an școlar.
Bursele vor fi oferite de către Biserica “Sfinții Apostoli Petru și Pavel și Sfinții Mărturisitori Transilvăneni”, din Cimitirul Ortodox al Municipiului Mediaș tinerilor care au media generală mai mare de 9 și media 10 la purtare.
Bursele vor fi oferite lunar și sunt în valoare de câte 200 de lei fiecare. Pentru a primi aceste burse, tinerii liceeni trebuie să fie implicați în acțiuni de voluntariat și să fi participat la olimpiade județene sau naționale, precum și la alte concursuri organizate de către Ministerul Educației Naționale. De asemenea, elevii care vor aceste burse trebuie să participe la ora de religie ortodoxă.
Depunerea dosarelor pentru obținerea burselor se face în această săptămână, până vineri inclusiv, la Centrul Bisericesc “Sfântul Nectarie”, strada Păcii numărul 26. Bursele vor fi acordate elevilor din clasele X-XII.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Ateliere de prelucrare a lemnului, în Muzeul ASTRA

Muzeul ASTRA organzează în perioada 9-12 august, între orele 10-13, 14-18, evenimentul "Copac.Lemn. Animă ASTRA!". Acesta va avea loc...
spot_img

Știri pe același subiect