20.2 C
Sibiu
joi, iunie 30, 2022

Burse de 5.000 de euro pentru lectorii și asistenții universitari care folosesc metode noi de predare

Cele mai citite
banner continental
banner continental
banner continental

Lectorii și asistenții universitari care integrează în cursurile lor tehnologii și metode noi de predare pot primi burse în valoare de 5.000 de euro. Acestea vor fi acordate în cadrul celei de-a cincea ediții a programului „Bursele ANIS”, organizat de Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Cei care vor să se înscrie în proiect o pot face în luna septembrie, arată Edupedu.ro.
Conform sursei citate, în acest an, programul Bursele ANIS propune câteva domenii noi, pe lângă cele anterioare. Astfel, cursurile propuse de cadrele didactice trebuie să se încadreze în categoriile: Big Data, Cybersecurity, Artificial Intelligence/Machine Learning, Virtual Reality, Health Tech, Blockchain, Internet of Things, Tech for All (introducerea cursurilor de tehnologie în facultăți non-IT).
Conform organizatorilor, participanții trebuie să aibă până în 40 de ani, să dețină titlul de lectori sau asistenți universitari și să propună în curricula universitară tehnologii și metode inovative de predare care să integreze unul dintre domeniile propuse. “Mai exact, lectorii trebuie să introducă un nou curs în anul universitar 2022/2023, să actualizeze un curs existent (peste 50%) sau să aducă metode de predare noi și inovative, iar asistenții pot propune soluții pentru actualizarea laboratorului, cu acordul cadrului didactic titular”, arată anunțul citat de Edupedu.ro.
Înscrierile sunt așteptate între 1-25 septembrie, urmând ca în luna octombrie candidații aleși să susțină un interviu cu membrii comitetului de evaluare. Ulterior, în noiembrie vor fi decernate granturile pentru proiectele selectate.
Detalii despre regulamentul proiectului pot fi găsite AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

FOTO FITS, la jumătatea ediției. Regizorul-coregraf Răzvan Mazilu: „Teatrul se face pentru oameni. E cu oameni, pentru oameni”

A trecut jumătate din această ediție a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, dar emoțiile prin care ne...
spot_img

Știri pe același subiect