6.2 C
Sibiu
marți, februarie 27, 2024

Continuă programul ”Euro 200” – finanțare pentru achiziționarea de calculatoare pentru elevi și studenți

Cele mai citite

Ministerul Educaţiei a pus în consultare publică un proiect de hotărâre cu privire la programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare.

„A fost publicat, în vederea consultării publice, proiectul de hotărâre cu privire la programul „Euro 200” pentru acordarea unui ajutor financiar în vederea stimulării achiziţionării de calculatoare.

Actualizăm specificaţiile tehnice, dublăm venitul minim pe membru de familie (mai mic sau egal cu 500 de lei)”, a anunţat Ministerul Educaţiei pe pagina de Facebook.

Ministerul Educaţie propune ca beneficiarii să fie persoane care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: sunt elevi/studenţi în învăţământul de stat sau particular acreditat, în vârstă de până la 26 de ani; au un venit brut pe membru de familie mai mic sau egal cu 500 lei.

Proiectul propune şi o altă configuraţie minimă recomandată a calculatoarelor pentru achiziţionarea cărora se acordă ajutor financiar.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

Oferta săptămânii

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Inspectorii ANAF care vor merge în control vor avea arme

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a anunțat luni că inspectorii de la Antifraudă vor avea dreptul să poarte arme.Reorganizarea Agenţiei...
spot_img
Shortcode field is empty!

Știri pe același subiect