19.1 C
Sibiu
luni, mai 29, 2023

Curte interioară complet reabilitată la Școala Gimnazială „Hermann Oberth” din Mediaș

Cele mai citite

O parte din proiectul aflat în derulare la Școala Gimnazială „Hermann Oberth” din municipiul Mediaș a fost finalizat. Este vorba despre investițiile care au avut loc la curtea interioară a unității de învățământ medieșene.

banner

Luni a avut loc recepția finală a celor mai recente lucrări efectuate la Şcoala Gimnazială „Hermann Oberth” din Mediaș. Astfel, curtea care deservește corpurile A și B ale instituției de învățământ a fost pavată în totalitate, pe o suprafață de 690 de metri pătrați, cu pavele prefabricate din beton. De asemenea, au fost reabilitate rețelele de canalizare pluvială și menajeră și au fost montate rigole. Lucrările efectuate au durat 30 de zile, iar valoarea totală a acestora a fost de 196.000 de lei. Nu au fost singurele investiții la această unitate de învățământ derulate în ultimul an de zile.

În același timp, două dintre corpurile de clădire ale Școlii Gimnaziale Hermann Oberth din municipiul Mediaș, au beneficiat recent de lucrări importante de investiții. Astfel, în corpurile A și C, au avut loc amenajări interioare, care au constat în reabilitarea sălii de clasă, a coridoarelor, montarea de uși noi, schimbarea sistemului de iluminat interior, zugrăveli și reabilitarea toaletelor. De asemenea, ambele corpuri de clădiri au instalații de încălzire noi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Maratonul Internațional Sibiu a scos la iveală Ce ne leagă!?

Ce ne leagă!?, sloganul sub care s-a desfășurat anul acesta Maratonul Internațional Sibiu (MIS), este extrem de potrivit pentru...
spot_img

Știri pe același subiect