16.3 C
Sibiu
sâmbătă, august 13, 2022

De luni, toți elevii intră în vacanță pentru două săptămâni

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Începând de luni, toți elevii vor intra în vacanță pentru două săptămâni. Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat, miercuri seară, că, în contextul creșterii numărului de cazuri COVID la nivel național, toate școlile se vor închide pentru următoarea perioadă.
Luni, 25 octombrie, conform structurii aprobate de Ministerul Educației, era programată, până în 31 octombrie, vacanță pentru învățământul preșcolar și primar.
Șeful statului a anunțat, în această seară, că toți elevii vor sta acasă în următoarele două săptămâni.
„Este evident că școlile sunt puternic afectate și prin elevii care sunt infectați, dar și prin personal – profesorii, învățătorii care se îmbolnăvesc. În mod normal, începând de luni, deci de săptămâna viitoare, de luni, ar fi vacanță pentru cei mici. S-a decis azi ca această vacanță să fie valabilă nu numai pentru ciclul primar, ci și pentru gimnaziu și liceu pentru două săptămâni. Deci începând de luni este vacanță școlară!”, a spus Klaus Iohannis.
De la debutul acestui noi an școlar, în județul Sibiu au fost înregistrate 262 de cazuri de coronavirus la cadre didactice și 719 la preșcolari și elevi. În prezent, 14.711 elevi din județ studiază în mediul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Consiliul Concurenței a anunțat scăderi de prețuri la benzină și motorină

Preţurile carburanţilor practicate de marile lanţuri de benzinării au scăzut comparativ cu finele lunii iunie, cu 58 de bani/litru...
spot_img

Știri pe același subiect