17.4 C
Sibiu
luni, martie 20, 2023

FOTO Proiect de 20 de milioane de lei la SNG Mediaș pentru reabilitarea clădirii și sălii de sport

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Sala de sport și clădirea Colegiului Școala Națională de Gaz vor fi reabilitate energetic.

Săptămâna aceasta, edilul șef al Mediașului Gheorghe Roman a semnat la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, contractul de finanțare aferent acestui proiect cu o valoare de aproximativ 19,5 milioane de lei.

banner

Proiectul se va derula în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență componenta C5 – Valul Renovării, Operațiunea Renovare energetică moderată a clădirilor publice – Autorități locale.

Proiectul presupune reabilitarea instalației de încălzire/ răcire / ventilație prin montarea unor pompe de căldură, reabilitarea instalației electrice, utilizarea de energie regenerabilă / verde prin montarea de panouri fotovoltaice si panouri solare sau anveloparea clădirii.

În acest proiect mai sunt incluse reabilitarea instalației sanitare, reparații după intervenții și zugrăvit, asigurarea iluminatului de siguranță și a evacuării în caz de incendiu și executarea instalației de stingere și detecție incendiu

„Am semnat în această săptămâna un proiect pe fonduri europene de aproximativ 20.000.000 lei (~ 4 milioane de euro) extrem de important pentru Colegiul SNG, dar și pentru sistemul de învățământ din orașul nostru. Din acest motiv, am avut bucuria de a mă afla alături de cadrele didactice de la Școala Națională de Gaz, ocazie cu care am prezentat investițiile incluse în proiect.

Mulțumesc conducerii SNG pentru buna noastră colaborare extrem de importantă pentru dezvoltarea unui învățământ de calitate în municipiul Mediaș”, a declarat primarul Gheorghe Roman.

Urmărește Sibiu 100% în Google News

spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
Ultimele știri

Am dat startul primăverii prin a fi M.A.I. aproape de copilașii din Cisnădie

Prima Campanie de Informare Interactiv-Distractivă "Ziua Serviciilor de Urgență" din anul 2023 a avut astăzi loc la Cisnădie, pentru...
spot_img

Știri pe același subiect