28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Încă un elev de 10 la BAC, în clasa lui Carmen Iohannis. Alexandra Moro: „M-a felicitat, în primul rând, și mi-a spus că îmi dorește mult succes în continuare”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

După soluționarea contestațiilor, Sibiul mai are un elev de 10. Este vorba despre Alexandra Moro, absolventă a Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu, specializarea Științe ale Naturii, și colegă cu Pavel Mihăilescu, un alt elev de 10 al județului. Pavel și Alexandra au studiat în clasa la care a fost diriginte Carmen Iohannis.

Alexandra nu a luat din prima 10 curat la BAC, dar a depus contestație la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, unde obținuse nota 9.5. În urma contestației, fata a luat 10.
„Inițial, când m-am dus la Bacalaureat, am vrut să iau 10 la Biologie, nu îmi păsa neapărat dacă luam la Română, la Matematică. Voiam note mari, bineînțeles, dar am zis că 10 la Română mi se părea ceva foarte wow… După examen, am văzut notele… Am zis că OK, eu nu cred că am greșit nimic la Biologie, m-am decis să fac contestație și vedem ce va fi…”, a povestit Alexandra.
Astăzi s-a bucurat mult când a văzut că a obținut nota maximă la Biologie. După aflarea veștii, i-a trimis un mesaj și lui Carmen Iohannis, anunțând-o despre această performanță. „Era fericită. M-a felicitat, în primul rând, și mi-a spus că îmi dorește mult succes în continuare!”, a spus Alexandra.
Întrebată cum au fost cei patru ani sub coordonarea lui Carmen Iohannis, tânăra absoolventă mărturisește că a fost o experiență frumoasă.
„A fost o experiență incredibilă să o avem ca diriginta. Cel mai important, ne-a învățat cum să fim oameni, cum să fim buni, ne-a vorbit mult despre bunele maniere, dar nu numai”, a povestit Alexandra.
Sibiul are în această sesiune a BAC-ului trei elevi de 10, toți absolvenți ai Colegiului Național „Gheorghe Lazăr” din Sibiu: Alexandra Moro, Pavel Mihăilescu și Vlad Mihălțan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Situația persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 la nivelul județului Sibiu

În județul Sibiu s-au administrat 427.776 de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, de la debutul campaniei de vaccinare și...
spot_img

Știri pe același subiect