27.3 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Peste 5.000 de dosare, validate la admiterea de vară de la ULBS

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Înscrierile pentru sesiunea de vară a admiterii la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu s-au încheiat. Potrivit reprezentanților ULBS, au fost validate peste 5.000 de dosare, dintre care aproximativ 4.000 pentru programele de Licență și mai mult de 2.000 la Master.

Sfârșitul acestei sesiuni a adus ocuparea a peste 90% din locurile bugetate scoase la concurs pentru programele de licență. În concursul de admitere, s-au aflat și 21 de candidați olimpici și peste 25 studenți străini din afara Uniunii Europene.
„În ceea ce privește admiterea la programele de master, o mare parte dintre facultățile noastre continuă înscrierile până la toamnă, conform calendarului de admitere al ULBS. Pentru sesiunea de toamnă, care va debuta în 5 septembrie, Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu va scoate la concurs 193 locuri bugetate și peste 1.000 locuri cu taxă, la programele de licență. De asemenea, în sesiunea din septembrie se va derula și admiterea la programele de studii doctorale ale ULBS conform calendarului care poate fi consultat la adresa https://doctorate.ulbsibiu.ro/ro/admitere/. Înscrierea candidaților se va derula tot prin intermediul aplicației Admitere online”, au explicat reprezentanții ULBS.
Cei care doresc să se înscrie, în sesiunea de toamnă, la una din specializările oferite de facultățile din cadrul ULBS pot consulta informațiile disponibile la adresa https://admitere.ulbsibiu.ro/ sau pot contacta instituția la 0269.238.527. 
Situația în timp real a numărului de candidați înscriși la fiecare facultate din cadrul ULBS va putea fi consultată la adresa: https://admitere.ulbsibiu.ro/articol/90/situatie-inscrieri.
Toate specializările Universității „Lucian Blaga” din Sibiu sunt acreditate sau autorizate să funcționeze de către Ministerul Educației, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS) acordând instituției sibiene, la ultima evaluare (2021), cel mai înalt calificativ — Grad de Încredere Ridicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect