28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

Șase decenii de învățământ special la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu a împlinit 60 de ani de învățământ special.

La ceas aniversar, școala a îmbrăcat hainele de sărbătoare, întocmai ca o româncuță frumoasă cu ie tradițională și cununiță din flori de sânziene în păr, eveniment marcat în fiecare an pe 24 iunie.
Oaspeții Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu au fost întâmpinați cu pâine și sare, cu buchețele din flori de sânziene și cu revista aniversară special dedicată acestui eveniment.
La această aniversare au fost invitați reprezentanți ai Consiliului Județean Sibiu, ai Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, ai Primăriei Turnu Roșu, foști profesori și foști angajați ai Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu și, bineînțeles, profesorii și personalul didactic auxiliar și nedidactic care își desfășoară activitatea în școală în prezent.
„Emoții, bucurie, amintiri trăite cu sufletul de către toți cei prezenți la întâlnirea aniversară de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu au marcat evenimentul. Calitatea unei școli o dau oamenii pe care i-a avut și îi are, iar Centrul Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu are astfel de oameni dedicați învățământului special și special integrat!”, spune Mihaela Elena Miron, directorul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Turnu Roșu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Piața imobiliară a crescut, iar prețul mediu de vânzare a locuințelor a trecut de pragul de 100.000 de euro

Locuințele din România au continuat să se scumpească în 2022, ajungând la niveluri ale prețurilor fără precedent, ca urmare...
spot_img

Știri pe același subiect