28.1 C
Sibiu
vineri, august 12, 2022

UniCredit Bank, colaborare de tradiție cu FITS: „Am pornit acest parteneriat acum 19 ani și revenim la Sibiu mai deschiși ca niciodată!”

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu a început ieri și a adunat zeci de mii de spectatori care s-au bucurat de evenimentele primei zile, atât în spațiile indoor, cât și outdoor. FITS are parteneri principali de încredere și durată și în acest an, printre ei numărându-se și UniCredit Bank.

Pentru zece zile, până pe 3 iulie, orașul Sibiu va fi din nou cucerit de talent, creativitate și magie, cu peste 3.500 de invitați din 75 de țări prezenți în fața publicului în 80 de spații de joc. Vor fi peste 800 de evenimente propuse publicului din toată lumea într-un format hibrid – fizic, online live și online înregistrat. Tema ediției din acest an este „Frumusețea”.
„Rămânem alături de Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu cu gandul că avem nevoie, mai mult ca oricând, de „Frumusețe”, într-un prezent care continuă să ne provoace. Am pornit acest parteneriat acum 19 ani și revenim la Sibiu mai deschiși ca niciodată, mai dornici să împărtășim magia cu toți cei pasionați de artele spectacolului. Ne întoarcem la Sibiu și cu bucuria de a regăsi aici o comunitate mai puternică în fiecare an, una întărită de arta și creativitatea oaspeților de la fiecare ediție a Festivalului, și pe care ne mândrim că o putem susține constant”, a spus Anca Ungureanu, Identity & Communication Director, UniCredit Bank.
„În cazul UniCredit Bank considerăm colaborarea noastră nu doar un parteneriat între două instituții ci chiar o prietenie. Prietenii sunt cei pe care te poți baza necondiționat, la bine, dar și la greu, iar ultimii doi ani, atât de dificili, au confirmat valoarea și trăinicia acestei relații. Le mulțumesc pentru declarațiile de dragoste făcute Sibiului și Festivalului și în acest an, pentru îmbunătățirile de la Fabrica de Cultură UniCredit, prezența în program și toate celelalte lucruri destinate publicului FITS și comunității sibiene!”, a completat Constantin Chiriac, președintele FITS și directorul general al TNRS.
UniCredit Bank revine în acest an la Sibiu cu o amplă campanie OOH prin care brandul își declară admirația față de orașul Sibiu și Festival, editează revista-program a Festivalului, pe care o oferă, gratuit, într-un tiraj de mii de exemplare. De asemenea, UniCredit Bank susține realizarea aplicației FITS, ce poate fi descărcată atât din GooglePlay, pentru Android, cât și din AppleStore, pentru IOS.
De altfel, conform reprezentanților FITS, Fabrica de Cultură UniCredit, un punct nodal pentru întâlnirile publicului cu unele dintre cele mai bune spectacole din programul FITS și TNRS, a beneficiat, de asemenea, de îmbunătățiri în toate cele patru spații de joc și în foaier, de la signalistica nouă până la perne.
În ultimii ani, UniCredit Bank a făcut eforturi pentru a aduce în programul artistic al Festivalului instalații interactive. În anii trecuți, publicul a primit cu entuziasm și a interacționat cu cele două propuneri făcute de UniCredit: „Copacul care dăruiește” și „Zidul Speranței”.
În 2022, publicul din Piața Mare va putea admira „A Totem to Frumiria”, o lucrare de artă specială, realizată de Apparatus 22, o instalație accesibilă tuturor din prima până în ultima zi a Festivalului, una în care fiecare dintre noi își poate găsi reflexia, dar și „frumusețea” interioară. Instalația produsă de Apparatus 22 exprimă în spațiul public fascinația colectivului pentru teritoriile de intersecție poetică în reflecția despre corp, emoții, frumusețe, hibridizare. ȚTotemul oglindește, astfel, mai multe temporalități și perspective între vizibil, invizibil și magic. Apparatus 22 este un colectiv transdisciplinar de artă, fondat în ianuarie 2011, în București, care explorează relațiile complexe dintre economie, politică, studii de gen, mișcări sociale și sistemul modei, cu scopul de a provoca teme de reflecție asupra societății contemporane”, transmit reprezentanții FITS.

Despre UniCredit Bank

banner

UniCredit Bank este parte a Grupului UniCredit. În România, UniCredit Bank este una dintre principalele instituții financiare, oferind servicii și produse de înaltă calitate pentru toate categoriile de clienți. UniCredit Bank își propune să mențină permanent clientul în centrul activităților sale, să fie un partener cu care se lucrează ușor și să fie o parte activă a comunităților în care își desfășoară activitatea. Grupul răspunde unei game variate de nevoi a clienților săi printr-o rețea de parteneri specializați: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit Consumer Financing, UniCredit Services, UniCredit Insurance Broker.
UniCredit Group este o Bancă Comercială Pan Europeană cu o ofertă unică de servicii în Italia, Germania, Europa Centrală și de Est. Scopul ei este să susțină comunitățile să crească, oferind cele mai bune servicii pentru toate părțile interesate, descătușând potențialul clienților și al angajaților din întreaga Europa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
- Produs în Sibiu- campaniespot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Situația persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 la nivelul județului Sibiu

În județul Sibiu s-au administrat 427.776 de doze de vaccin împotriva SARS-CoV-2, de la debutul campaniei de vaccinare și...
spot_img

Știri pe același subiect