19.2 C
Sibiu
marți, august 9, 2022

Peste 2.100 de elevi au susținut ultima probă a bacalaureatului

Cele mai citite
banner
banner
banner
banner

Astăzi, 28 iunie, s-a încheiat prima sesiune a examenului de bacalaureat cu proba la alegere a profilului și specializării. 2.166 de elevi au susținut această probă în județul Sibiu. Nu mai puțin de 16 materii au fost alese pentru examenul de astăzi. Vorbim despre 136 de elevi care au susținut examenul la Anatomie și fiziologie umană, genetică și ecologie umană, 576 la Biologie vegetală și animală, 21 la Chimie anorganică TEH Nivel I/II, 10 la Chimie anorganică TEO Nivel I/II, doar 3 elevi au susținut bacalaureatul la Chimie organică TEH Nivel I/II, 39 la Chimie organică TEO Nivel I/II, 14 elevi la Economie, 3 la Filosofie, 53 la Fizică TEH, tot 53 la Fizică TEO, 721 la Geografie, 148 la Informatică MI C/C++, 31 la Informatică SN C/C++, 331 la Logică, argumentare și comunicare, 17 la Psihologie și 10 elevi au susținut examenul la Sociologie.
205 elevi, din totalul celor înscriși, nu s-au prezentat la examen. Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean a transmis că proba s-a desfășurat fărăr evenimente și niciun elev nu a fost eliminat.
Afișarea primelor rezultate, care se va face în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 4 iulie, până la ora 12:00. În aceeasi zi, vor putea fi depuse contestațiile, în intervalul orar 12:00 – 16:00.
Rezultatele finale vor fi facute publice în data de 9 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
Ultimele știri

Poliția Locală a întocmit 89 de amenzi șoferilor care au parcat pe locurile destinate persoanelor cu dizabilități, fără a avea acest drept

Persoanele cu dizabilități din Sibiu au la dispoziție 208 locuri de parcare pe domeniul public al municipiului Sibiu, atât...
spot_img

Știri pe același subiect